reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witajcie kochane...

pisałam pisałam i wszytsko znikło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale cholerstwo złośliwe...

mówie więc Wam tylko dzień dobry:-D:-D wiosna za oknem ide na spacerek

trzymam kciuki za Wasze wizyty...

i witam nową sierpniówkę:-D:-D

Hej!Widzę że kolejna mama nAm przybyła.Wiecie,jak dotąd to na tylko na BB takie wysypisko mam na sierpień.
Co do mieszkania i mojej sytuacji-decyzja jest taka,mąż ma szukać dla nas mieszkania i jak znajdzie to zamieszkamy tam bez Zuzi bo chce skończyć tu podstawówkę(teraz jest w 5 kl) i zostać z babcią-dla nich obydwu to będzie kożystne a Zuza nauczy się wreszcie samodzielności bo jak do tej pory to tylko na gotowe liczy a tak to psa będzie musiała wyprowadzać bo z nimi zostanie.O sprzedaniu mieszkania jest mowa,pod koniec roku zacznie matka czegoś szukać,więc może da nam trochę ze sprzedarzy żebyśmy mogli sobie coś kupić.To chyba nie będzie tak źle.

bardzo bym prosiła o pomoc- gdzie znajdę instrukcję wstawienia suwaczka? nie chcę zaśmiecać forum moimi niudolnymi próbami :) z góry dziękuję.
Termin mam na 27/28 sierpnia.
Agdzie tez mam ten sam termin i oczywiscie nie moge sie doczekac płci dziecka. Ale chyba juz czuje jakieś ruchy :)))

Nektarynko, heh, dzisiaj to bym zrobiła wszystko, byle mi czas szybko zleciał ;-)
Shyla, aż buzia sie cieszy, widząc taką pogodę :-D
Ehtele, dobrze, dobrze, spacerek w taką pogodę obowiązkowy :-)
Monika373, na pewno źle nie będzie:tak: Dacie radę :tak:
Urszulko, hej :-)

Hej Mamuśki sierpniowe!!!

Dawno mnie tutaj nie było :) wiosna wiosna!! Nareszcie!!!

Ja już dzisiaj zrobiłam pranko,zaprowadziłam synka do przedszkola i zdjęłam firanki....a teraz odpoczywam.

Widzę,że większość zna płeć dziecka lub niedługo pozna...ja musze poczekac do 9 kwietnia..mam nadzieję,że wtedy dowiem się kto tam do mnie puka z brzuszka. Czuje już ruchy choć są takie delikatne...mam nadzieję,że to norma.

Witam wszystkie nowe mamuśki!!

reklama
Dziś mi stukneło 8 miesięcy z moim mężulkiem, to był super czas do nia aż się dowiedzieliśmy że będziemy rodzicami. Niestety źle znosze ciąże dlatego chciałabym to mojemu M jakoś wynagrodzić, biedak męczy się ze mną, o seksik się musi prosić bo nie mam ochoty. Szybko nam to wszystko poszło, ślub, mieszkanie, dziecko w ciągu pół roku:p Ale jaka kolejność zachowana, każdy rodzic byłby zadowolony ;-)

Do góry