reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Agdzie to normalne że wyniki lecą w dół i bierzemy witaminki zawierające odpowiednie dla nas suplementy. Mnie poprzedni lekarz nic nie dawał aż poszłam do innego, porobiłam badania i okazało się ze wszystko zaczeło leciec w dół. Czytałam w gazecie dla mamuś że teraz rodzą się duże dzieci przez to że prawie wszystkie przyszłe mamy zażywają właśnie takie witaminki a dla szczupłych osób to raczej nie za dobrze (czyli tak jak ja). Ja dostałam PregnaPlus ale nie mogłam tego nigdzie kupić więc biore PregnaVit (skład ten sam). Jest tam kwas DHA choc pisze że od 3 trymetru to sie powinno brać ale muszę zaufać lekarce.

bogusia ja w ostatnich dniach tez jakaś ospała jestem, mam mniej energii, i nic mi się nie chce, ale myślę, że to jakieś przesilenie wiosenne mnie dopadło. Chociaż powinnam mieć więcej energii z tego słoneczka. Mnie ta praca dobija bo siedze długo i plecy mnie bolą a jak się te plecy odezwą to już nic mi się nie chce tylko połozyc.

No mnie lekarz powiedział,że tak może się dziać z tymi wynikami w ciąży. Ja też biorę witaminki- feminatal 400+DHA, ale zobaczyłam niedawno,że żelaza to on nie ma w swoim składzie. Zobaczymy jak teraz wyjdą wyniki, jeśli lekarz nakaże to będę przyjmować to żelazisko

No mnie lekarz powiedział,że tak może się dziać z tymi wynikami w ciąży. Ja też biorę witaminki- feminatal 400+DHA, ale zobaczyłam niedawno,że żelaza to on nie ma w swoim składzie. Zobaczymy jak teraz wyjdą wyniki, jeśli lekarz nakaże to będę przyjmować to żelazisko

biore te same witamy plus zelazo i magnez i na tarczyce jeszce dodatkowo- takze troche tego jest

bogusia ja tez usypiam a do tego jeszcze mnie głowa zaczela bolec. Podobno w niedziele mają być burze moze to dlatego.
zielona ja tez bym już uciekła z pracy kurcze plecki bolą jakis mam katar nie wiem czy nie uczuleniowy bo kicham co chwile i maluszek cos kombinuje bo kuje mnie brzuch. Ale jeszcze piątek sobota i w niedziele wolne i w koncu słodkie lenistwo strasznie sie ciesze.

kolumnea tak sobie myslałam, że czasem mnie kłuje tak przy samym pępku, ale nigdy nie pomyslałam, że to Dziecko cos mi tam może robić, może bawi się pępowina i stąd to kłucie hehe, bo to nie za często i chwilowe, samo przechodzi. Ciekawe :-) Może zrobimy sobie wagary hehe

kochane babeczki ja jednak mykam na popoludniowa drzemke bo usypiam ... moze pozniej bede miala wiecej energi to sie pojawie ... buzka

reklama
Do góry