reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

bardzo bym prosiła o pomoc- gdzie znajdę instrukcję wstawienia suwaczka? nie chcę zaśmiecać forum moimi niudolnymi próbami :) z góry dziękuję.

Termin mam na 27/28 sierpnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki kochane! Widzę, że większości z Was humorki dopisują i super:) Nareszcie wiosna:DDD
Monika, Agdzie witamy na formu:)
Cayra 1984 gratuluję udanej wizyty, hmm 3d to chyba niezapomnine przeżycie, cieszę się, że z twoją dzidzią wszystko ok:)
Alaa :/ nie przejum się gadaniem mamy, czasami najblizsci nie mają wyczucia... niestety, masz teraz takie piękne chwile - czujesz już ruchy dziecka - skup się na tym, i zapomnij o tym co przyrkre... wiem wiem czasem się nie da,,, ale warto próbować:
Fiu ojojoj współczuję nerwów zwiazanych z teściówką, moja narazie jest wyluzowana, ale nie wiem co będzie potem, już się boję tych jej rad i w ogóle. wiem, że one chcą dobrze, ale nie wiedzą, że nas to wszystko MEGA denerwuje... chyba najlepiej będzie odizolować się od nich, bo jak my się stresujemy to dzidzie też
Kinusia no i co z Twoją sis.... czekamy już na tę kruszynkę:))
Agdzie suwaczek wstawiasz na swoim profilu do sygnatury

życzę Wam miłego dnia, a wyglądając przez okno myślę, że chyba będzie Bardzo miły :))

dzięki dziewczynki :) stworzyłam suwaczek, zaraz się przekonamy, czy działa.
Muszę poczytać Wasze wcześniejsze posty,żeby się zorientować na jakim etapie jesteście, niektóre z pewnością znają już płeć,czują ruchy. Ja niestety nie wiem jeszcze kogo noszę w brzuszku- mam cichą nadzieję na dziewczynkę no i z ymi ruchami to też jeszcze bez szaleństw- czasem coś jakby mnie połaskocze od środka, ale już sama nie wiem....

Upsssss, coś skopałam z tym suwaczkiem

hej dziewczyny Ja właśnie wcinam wreszcie jakieś jedzenie :-) Zrobiłam sobie kaszkę dla dzieci bananową - Pycha :tak:

Teraz tylko czekam na mamę do 11 i idziemy na spacerek, bo i u mnie piekna słoneczna pogoda :-)

Monika, Agdzie Witajcie w Naszym gronie :-)

Agdzie Nie które też jeszcze nie wiedzą kto w brzuszku gości, Ja mam nadzieję że dzisiaj wreszcie się dowiem co tam ma dzidzia między nóżkami ;-)

reklama
Czesc Dziewczyny. Co za pogoda aż chce się żyć:-)
martitka śliczna ta pościel, też bym chciała kupić taką maluszkowi, gdzie ją mogę znaleźć?
kiniusia czekamy czekamy i nadal kciuki za siostrę trzymamy :-)
Witam nowe Sierpnióweczki!
Miłego dnia życzę!

Do góry