jakby miało to być prawdą to chyba ta inteligencja dzieci miałaby być nagrodą dla mam za te męki które musiały przejść.ogólnie nie przejmuję się takimi tekstami![]()
ja tam w to nie wierze- nie mialam wymiotow a mdlosci tylko wieczorne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakby miało to być prawdą to chyba ta inteligencja dzieci miałaby być nagrodą dla mam za te męki które musiały przejść.ogólnie nie przejmuję się takimi tekstami![]()
i udało się jest suwaczek, ja go widzę :-) Ja też w to nie wierzę, a mdłości też nie miałam...jakby miało to być prawdą to chyba ta inteligencja dzieci miałaby być nagrodą dla mam za te męki które musiały przejść.ogólnie nie przejmuję się takimi tekstami![]()
ja tam jeszcze nie znam płci ale juz mam troszke ciuszków.. kupuje neutralne kolory typu zielen, krem, biały.. chociaz nie powiem, raz zaszalalam z kolorami..widzę że część z was ma już za sobą jakieś małe zakupy, ja już chciałam też coś kupić ale niestety po poniedziałkowej wizycie nie dowiedziałam się co w moim brzuszku siedzi,ponieważ dzidzia klapneła sobie na tyłek,więc z tymi zakupami muszę się jeszcze wstrzymać do 19 kwietnia do następnej wizyty.