reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
widzę że część z was ma już za sobą jakieś małe zakupy, ja już chciałam też coś kupić ale niestety po poniedziałkowej wizycie nie dowiedziałam się co w moim brzuszku siedzi,ponieważ dzidzia klapneła sobie na tyłek,więc z tymi zakupami muszę się jeszcze wstrzymać do 19 kwietnia do następnej wizyty.

witam wieczorową porą.. wiosna do mnie zawitała i spędzamy czas w ogrodzie - troszkę się od kompa odkleiliśmy.... Olek przeziębiony troszkę ale mimo to pozwalam mu przebywać na powietrzu.. Filozofię leczenia kataru zna każdy ;);)

witam nową sierpnióweczkę!

przyznam, że tylko pobieżnie nadrobiłam Wasze posty - oczywiście mam też ochotę na arbuza po opowiadaniach ;);)

shyla piekne te ciuszki wyszukujesz... ja przeglądam allegro ale jakoś nie mogę zebrać się do kupowania - w sumie nie wiem dlaczego... może po następnej wizycie - mam w przyszłym tygodniu i ubzdurałam sobie że coś może być nie tak... mąż mnie prostuje ale jakoś mam stresa nie wiem czemu w sumie..

milusia ciekawa jestem jak Twoje wrażenia z wyprawy do Kotliny? doszła do skutku? ciekawi mnie to bo to moje strony :)

Marulka Kotlina Kłodzka jak i okolice rewelacja, naprawdę piękne regiony dużo bym dała, żebym mogła tam odpoczywać....pięknie naprawdę. Jutro akurat jadę do Wrocławia i być może znowu zahaczę:D zobaczymy:) Ludzie jak mnie się nie chce pracowac, mam jeszcze tyle pracy i taki leń mnie złapał

ja do pracy nie chodzę już od początku stycznia więc w domu dostaję na głowę,dziś właśnie pojechałam do poznania do pracy zawieść L4 i na pierdołki do koleżanek z pracy bo już się za nimi stęskniłam

widzę że część z was ma już za sobą jakieś małe zakupy, ja już chciałam też coś kupić ale niestety po poniedziałkowej wizycie nie dowiedziałam się co w moim brzuszku siedzi,ponieważ dzidzia klapneła sobie na tyłek,więc z tymi zakupami muszę się jeszcze wstrzymać do 19 kwietnia do następnej wizyty.
ja tam jeszcze nie znam płci ale juz mam troszke ciuszków.. kupuje neutralne kolory typu zielen, krem, biały.. chociaz nie powiem, raz zaszalalam z kolorami..

ten różowy nie jest az taki mocny, zdjęcie troszke nie wyszło, jest bardziej stonowany rozmiary 56, 62, 68, 74
img9294.jpg

pajacyki welurowe 56, 62
img9292k.jpg

reklama
Nektarynko ciuszki cudne, zwłaszcza te drugie, no zakochałam się:D Napisz proszę namiary na sprzedawcę (jeżeli oczywiście kupowałaś przez internet)

Do góry