reklama
7
73318
Gość
Wczoraj przezytałam w gazecie dla ciężarnych że kobiety które bardziej wymiotuja i miewaja czestsze nudności rodzą inteligentniejsze dzieci, tak twierdza naukowcy ;P aczkolwiek wspólczuje tych dolegliwości i nikomu nie życze ich w nadmiarze.moja ciąża przebiega idealnie bez żadnych ekscesów typu wymioty itp.na początku bardzo dokuczały mi zaparcia ale znalazłam na nie sposób-jem bardzo dużo jabłek,nie pomogły żadne czopki glicerynowe czy syropki na zaparcia dla kobiet w ciaży
monika8112
Fanka BB :)
dziękuje bardzo mam nadzieję że się uda
kiniusia ale ta Twoja siostrzenica uparta
ja właśnie wróciłam od kuzyna, który ma 11 miesięcznego Jakuba. Ostatnio widziałam go z 4 m-ce temu to ciągle płakał i bał się każdego a teraz zupełna odmiana mały cudowny śmieszek :-) dostałam pierwsze ciuszki i oczywiście wymiana doświadczeń ciążowych
ja właśnie wróciłam od kuzyna, który ma 11 miesięcznego Jakuba. Ostatnio widziałam go z 4 m-ce temu to ciągle płakał i bał się każdego a teraz zupełna odmiana mały cudowny śmieszek :-) dostałam pierwsze ciuszki i oczywiście wymiana doświadczeń ciążowych
Witam wieczorową porą;-)
Ja tylko na chwileczkę bo zaraz lecimy do znajomych na plotki a jutro mamy oboje wolne, pośpimy sobie, zakupki jakieś zrobimy a na 18 do lekarza:-) już się nie mogę doczekać.
martitka super zakupki, widzę że zielony ostatnio w modzie;-) my też myślimy o takim kolorze pokoiku dla dziecka
bogusia007 miłego wieczorku z mężusiem;-)
monika8112hej hej:-) fajnie że grono się powiększa
Ja tylko na chwileczkę bo zaraz lecimy do znajomych na plotki a jutro mamy oboje wolne, pośpimy sobie, zakupki jakieś zrobimy a na 18 do lekarza:-) już się nie mogę doczekać.
martitka super zakupki, widzę że zielony ostatnio w modzie;-) my też myślimy o takim kolorze pokoiku dla dziecka
bogusia007 miłego wieczorku z mężusiem;-)
monika8112hej hej:-) fajnie że grono się powiększa
monika8112
chyba jednak nie jestem do tego stworzona,zrobiłam według rady ale nic się nie pojawiło.
martitka-26
Wczoraj przezytałam w gazecie dla ciężarnych że kobiety które bardziej wymiotuja i miewaja czestsze nudności rodzą inteligentniejsze dzieci, tak twierdza naukowcy ;P aczkolwiek wspólczuje tych dolegliwości i nikomu nie życze ich w nadmiarze.
Ni wierze w takie *******y, tak samo , ze da sie okresli plec maluszka patrzac na brzuszek itp
Cjociaz chcialabym, bo mnie strasznie wymioty i mdlosci meczyly do 4 miesiaca heheh
panienka
spokojnie wyjdzie, nie wiem czy ilość postów na to nie wpływa.... Dasz radęchyba jednak nie jestem do tego stworzona,zrobiłam według rady ale nic się nie pojawiło.
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Fiufiu dobrze, że to tylko gaziory Radzę chleba z ziarenkami unikać bo po nim są takie pierdy, że można odfrunąć
Moniczko witaj wśród nas
Martatt zakupy pierwsza klasa, oj kiedy ja tak będę mogła
Ponadto siedzę jeszcze w biurze i zapuszczam korzenie......a zjadłam w przerwie oczywiście baaaaardzo "zdrowy" posiłek - frytki z pieczarkami i kotletem smażonym, do tego popiłam koktajlem truskawkowym i brzuchola mi tak wywaliło, że wieczorem jak nie puszczę czegoś konkretnego to mnie rozerwie
Moniczko witaj wśród nas
Martatt zakupy pierwsza klasa, oj kiedy ja tak będę mogła
Ponadto siedzę jeszcze w biurze i zapuszczam korzenie......a zjadłam w przerwie oczywiście baaaaardzo "zdrowy" posiłek - frytki z pieczarkami i kotletem smażonym, do tego popiłam koktajlem truskawkowym i brzuchola mi tak wywaliło, że wieczorem jak nie puszczę czegoś konkretnego to mnie rozerwie
reklama
monika8112
jakby miało to być prawdą to chyba ta inteligencja dzieci miałaby być nagrodą dla mam za te męki które musiały przejść.ogólnie nie przejmuję się takimi tekstami