reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Fiufiu pomidorowa gazowa ;-)

Martitka
pieknościowe ....naprawde posciel boska

Monika8112 witaj:-) jak ciąża przebiega spokojnie?

reklama
martitka-26 super ciuszki o łóżeczko tez już masz? super kolor ja własnie taki potrzebuje do sypialni :) u mnie tez bedzie zielono

moniko witamy witamy :) i plotkować zapraszamy :)

dzisiaj zjadłam :
pomidorówke, kabanosa, 4 kanapki z dzemem truskawkowym wiec nie wiem skąd to... . moze ziarna z chleba?

ja słyszałam, ze chleb z ziarnami w ciąży lepiej omijac bo są po nim wzdęcia:)

Uff ja juz po pracy:):)

Martatt, mam nadzieje, ze te bole nei wroca bo to straszny bol:(

Fiufiu, stracha nam narobilas, niedobra:)

Chwale sie rowniez moimi zakupami:)

no śliczne :))

witajcie dziewczyny jestem tu nowa, włśsciwie to czytam was już jakieś 2 miesiące ale nie mogła się jakoś zabrać za pisanie. należę też do sierpnióweczek termin mam na 18.pozdrawiam

witaj :)

witaj Moniko udzielaj się z nami- jak widzisz pierdół u nas dostatek.
Łóżeczko mi tam mignęło czy to zdjęcia z katalogu? nie no cuda!

witajcie dziewczyny jestem tu nowa, włśsciwie to czytam was już jakieś 2 miesiące ale nie mogła się jakoś zabrać za pisanie. należę też do sierpnióweczek termin mam na 18.pozdrawiam

witam ja równiez....

Martitka26 - przesliczny zakup :)

a ja wlasnie czekam na mojego m... bo juz przygotowalam obiadek ale czekam na jego znak kiedy mam smazyc piersi z kurczaka ... juz powoli glodna jestem moze cos wkoncu zjem bo dzis ledwo co jadlam po tych mdłosciach

Dziewczynki dzis widzialam piekny wózek.. coś jak x-lander, tako jumper x.. ale miał felgi i stelaż w kolorze wózka.. tak mi się to bardzo spodobało ale nie umiem tego nigdzie znaleźć akurat wypatrywałam mojego M aż wróci z pracy i szła para właśnie z tym wózkiem.. marki nie udało mi sie wypatrzeć.. czy któs z Was widziała podobny?? ten model był cały zielony.. i miał z tyłu sprzężyny to widziałam jak ładnie się buja..

reklama
Lozeczko tez juz mam:zawstydzona/y: wlasnie te, ktore jest z posciela; zwykle biale:-)
Owszem zdjecia sa z katalogu. posciel, spiworek i przescieradelko kupione za 50%, dlatego sie skusilam.Ciesze sie, z enei tylko mnie sie podoba:):)

Witaj sierpien 2010:-)

Fiuufiuu- jestes juz wlascicielka pieknych, czerwonych botkow:-D

Załączniki

• 3X_70500_3071..jpg
    3X_70500_3071..jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 18
Do góry