reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Dziewczyny,
ja tylko na chwilunie, lecę do szpitala. Najprawdopodobniej już wzięło moją siostrę! :-)
Trzymajcie kciuki, żeby poród był jak najszybszy a Emilka urodziła się z 10 w skali Apgar:-)

Monika, przeczytałam Twój post i włosy stanęły mi na głowie. Jak tam można...:szok: Współczuję i całym sercem jesteśmy z tobą. Przytulam.

Dziewczyny,
ja tylko na chwilunie, lecę do szpitala. Najprawdopodobniej już wzięło moją siostrę! :-)
Trzymajcie kciuki, żeby poród był jak najszybszy a Emilka urodziła się z 10 w skali Apgar:-)

Monika, przeczytałam Twój post i włosy stanęły mi na głowie. Jak tam można...:szok: Współczuję i całym sercem jesteśmy z tobą. Przytulam.

Kciukaski zaciśniete daj nam znac :)

Dziewczyny,

trzymam kciukasy , daj znać później co i jak :-)
a ja uciekam idę ogarnąć chałupkę , i zrobić obiadek :-)
miłego dnia ;-)

reklama
Madziujka wracaj do zdrówka
Kiniusia kciukasy zaciśnięte za Twoją siostrzyczkę:)
Bogusia86 no to zmiataj szybciutko do lekarza, nie ładnie to wygląda, ale na pewno możesz wziąć węgiel aktywny- oczyszcza organizm z toksyn bakteryjnych, jeżeli to jest zatrucie to na pewno Ci pomoże i nie zaszkodzi. Do tego zgłoś się do szpitala niech CIę pożądnie nawodnią - podadzą CI elektrolity i gklukozę
Martuśka powodzenia we wszystkim!
Ehtele
ja byłam w Sosnowcu w Tesco i ciuszki baaaardzo drogie - body za 25 zł, śpioszki 30 zł
Mf-22 no mam nadzieję, że odpocznę:):):) będę chodziła i wąchała bzy kwitnące:)
Monika373 nie mnie jest oceniać jak to jest z Twoją mamą, być może tak powiedziała w nerwach, w rozżaleniu, że jej nie zaufałaś, że tak zwlekałaś.....Czasami człowiek mówi brednie, a później tego żałuje, może warto się pokusić na szczerą rozmowę? Nie myślałaś może o wynajmie czegoś taniego....Nawet ciasny kącik, ale własny jest lepszy niż mieszkanie u kogoś...
Pajeczko herbata mocna jest szkodliwa, ale ze względu na wysoką zawartość teiny (alkaloid o podobnym działaniu do kofeiny), ale z drugiej strony zawiera bardzo dużo garbników, które tak jakby ścinają białka błony jelit, dzięki czemu mniej toksyn bakteryjnych dostaje się do wnętrze organizmu oraz mniej wody ucieka (stąd mocna herbata hamuje biegunki), co do dzidziulka już niebawem pewnie zobaczysz jajuszka:D:D:D
Kassia181 zawsze jak czytam Twoje posty o pogodzie to się zastanawiam skąd jesteś, ale już zauważyłam, że z Gdańska, teraz to tam faktycznie nieprzyjemnie, ale na południu piękniutko, zapraszamy:)
Black Opal no to gratuluję połówki ciązy:D Można to uczcić lampką soku:D
Bogusia007 dziękuję za gratulacje:)
Shyla ciuszki pierwsza klasa:)

A mnie się robota nie klei, taka piękna pogoda, że normalnie grzech siedzieć w pracy, to są niestety uroki wiosny i lata, że człowiek ma ochotę rzucić wszystko:D i uciec pod namiot gdzieś nad jezioro:D

Buziaki i miłego dzionka

Kiniusia oby z Emilką i siostrzyczką wszystko było w najlepszym porządku, daj znać nam co i jak:)

Do góry