R
RiSiA
Gość
Wiem wiem Pajeczko juz każda z nas chce wiedzieć na 100% ale to zalezy od maluszka i od sprzetu
tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem wiem Pajeczko juz każda z nas chce wiedzieć na 100% ale to zalezy od maluszka i od sprzetu
taku nas nie jest problem ze sprzetem
maluch raz świeci tym co ma iedzy nórkami, ale wtedy to byl 14/16 tc a ptwierdzają około 19-22 tc
wiec moze sie pokaze
![]()
Dziewczyny,
ja tylko na chwilunie, lecę do szpitala. Najprawdopodobniej już wzięło moją siostrę! :-)
Trzymajcie kciuki, żeby poród był jak najszybszy a Emilka urodziła się z 10 w skali Apgar:-)
Monika, przeczytałam Twój post i włosy stanęły mi na głowie. Jak tam można...Współczuję i całym sercem jesteśmy z tobą. Przytulam.
trzymam kciukasy , daj znać później co i jak :-)Dziewczyny,
ja tylko na chwilunie, lecę do szpitala. Najprawdopodobniej już wzięło moją siostrę! :-)
Trzymajcie kciuki, żeby poród był jak najszybszy a Emilka urodziła się z 10 w skali Apgar:-)
Monika, przeczytałam Twój post i włosy stanęły mi na głowie. Jak tam można...Współczuję i całym sercem jesteśmy z tobą. Przytulam.