Hej Dziewczyny!
Shyla boskie ciuszki! Żeby u nas były takie fajne second- handy to by było dobrze. W sumie mojej siostry przyjaciółka ma ciucholand i zwozi fajne ciuchy, nawet z metkami ale tylko jest dostawa to co lepsze znika
Muszę się z siostrą tam wybrać jak mi da znać, jakieś fajne tuniki przywozi bo pójdę na staż od 1go kwietnia to nie będę świecić brzucholem
Madziujka kuruj się i oszczędzaj, pij mleczko z miodem i masełkiem mi zawsze dobrze robi... A otrivinków dla dorosłych nie można w ciąży??? Ja na początku używałam i zużyłam dwa opakowania bo miałam masakrę z zatokami, nawet by mi do głowy nie przyszło, że nie można...
Wracaj do zdrowia!
Pajeczko oczywiście moje gratulacje, cieszę się że wszystko jest pięknie a wagi możemy Ci tylko zazdrościć bo ja zaczynam już przybierać coraz bardziej... tak mi się zdaje
Ale jem zdrowo, tylko dużo
Kiniusia to masz przeżycia
)) ale rozumiem to doskonale! Jutro obie mamy wizytę, oby były owocne w dobre nowiny, na pewno będą
Bogusiu współczuję... ja przechodziłam zatrucie jakiś miesiąc temu, coś okropnego- dwie godziny się męczyłam na tronie i naraz biegunka i wymiotowałam ;/ ale przeszło, jak Ci nie
przechodzi to musi być coś poważniejszego... Jak najszybciej do lekarza!
DZIEWCZYNY A PROPOS TRUSKAWEK, DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE TO SAM NAWÓZ I SĄ TAK NAFASZEROWANE CHEMIĄ, ŻE LEPIEJ ICH NIE JEŚĆ!!!
A wiosna tak, cieszy i moje oko, ptaszki jak już wczoraj się chwaliłam mam najlepsze w całym Grójcu więc bossssko
))
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Moniko! Dopiero post przeczytałam. Nic nie ma do gadania, póki jesteś zameldowana nie może Cię z domu wyrzucić, poza tym są na to jakieś uregulowania prawne- nikogo się z domu nie wyrzuca, tym bardziej dziecka jedynego w stanie błogosławionym- nie przejmuj się nie może Cię wyrzucić na bruk... Okropne ;/ Współczuję Ci bardzo...