reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No Ehtele ja już nie mogę się doczekać czeresienek........mniam mniam.......
Martuśka synka łatwiej złapać aniżeli niunię, u mnie ginek w 14 tc stwierdził, że widzi samca:D, ale oczywiście nie na 100% bo w tym tygodniu to jeszcze u dziewuszki mogą być takie opuchnięte zewnętrzne narządy płciowe, a teraz to widać było dwie kulusie i bzymbzolka:D taki malusi, jejciu będę się bała żeby nie uszkodzić:-D:-D:-D:-D
Kochane zmykam do domciu, muszę jeszcze do siostry pojechać....najpierw pojadę do Tesco, bo tylko ten sklep jest stworzony dla mnie - dlaczego?? Ponieważ jest otwarty do 24. Nieraz jak późno kończę pracę to tylko tam mogę na spokojnie zrobić zakupki, wtedy cisza i spokój tylko muzyczka w tle chilloucik:) Chociaż ostatnio coraz więcej fanów późnych zakupów:)

buziulki kochane spokojnej nocki (bez wzdęć:D, które mnie nękają)

Ostatnia edycja:
reklama
kiniusia wklejam moje zdobycze wczorajsze ;-)
miałam to zrobić wczoraj ale nie mogłam niestety i wklejam teraz :-)
Ciuszki są używane w bardzo dobrym stanie i większe , bo po sierpniu przyjdzie jesień a dzidzia rośnie ;-)
aha i wkleję dwa posty bo się nie zmieści ;-)
Zobacz załącznik 228783Zobacz załącznik 228784Zobacz załącznik 228785Zobacz załącznik 228786Zobacz załącznik 228787Zobacz załącznik 228788Zobacz załącznik 228789Zobacz załącznik 228787Zobacz załącznik 228790
pencil.png

Ostatnia edycja:
kiniusia wklejam moje zdobycze wczorajsze ;-)
miałam to zrobić wczoraj ale nie mogłam niestety i wklejam teraz :-)
Ciuszki są używane w bardzo dobrym stanie i większe , bo po sierpniu przyjdzie jesień a dzidzia rośnie ;-)
aha i wkleję dwa posty bo się nie zmieści ;-)
Zobacz załącznik 228783Zobacz załącznik 228784Zobacz załącznik 228785Zobacz załącznik 228786Zobacz załącznik 228787Zobacz załącznik 228788Zobacz załącznik 228789Zobacz załącznik 228787Zobacz załącznik 228790
pencil.png

cd...
Zobacz załącznik 228791Zobacz załącznik 228792Zobacz załącznik 228793

jutro dostane mnóstwo ciuszków :-) od znajomej :-) tak się w ogóle zastanawiam czy kupować jeszcze nowe ;-)
ale z drugiej strony na wyjście ze szpitalna dla maluszka raczej chyba kupie ...

no super te ciuszki, a jakie fajne z kapturami :))

Dziewczynki ja życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a i zapomniałam Wam napisac, ze gadałam z lekarką na temat mojej wagi, bo nic nie przytylam a ona mi mowi, ze dzidzia ladnie rosnie i to najważniejsze tzn ze nie wrzuca w siebie niepotrzebnych rzeczy a maluch czerpie najważniejsze:) i ze mam sie nie martwic :)

widze ze wizyty udane :-) Pajko..cieszę się że wszystko dobrze:-)
Martuska fajnie ze idziesz jeszcze raz...taki niedosyt jest męczący bardzo...

dzis jestem wsrod zywych choc nadal kiepsko...takie dopadlo mnie przeziebienie ze matko kochana...nos zatkany caly czas buzia czerwona nos obdarty..koszmar i szpetny kaszel
:-(
bylamu doka dostalam leki..i pozwolil a nawet zalecil otrivin ten dla dzieci dzieki Bogu bona chwile moge oddychac...
juz 4 noc nie spie :-(

piekne te ubranka kupujecie naprawde:-)
ja mam wizyte we wtorek moze potwierdzi mi kto mieszka choc prawie pewna jestem...i zrobie porzadek...i zobacze comusze wiecej
napewno musze spiworek i reczniki jakies pare body i pajacow

Dzień dobry dziewczyny :-)
Dzisiaj to mnie zeżarło posta z odp. na wczoraj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Później napiszę jeszcze raz...
Przede wszystkim gratuluję wczorajszych udanych wizyt :tak:
Pajeczko, i ja się oczywiście cieszę, że wszystko jest dobrze :tak:
Shyla, no te Twoje zdobycze...ulala....piękne:-D
Madziujka, kochana, kuruj się bidulko.:tak: Oby szybko choróbsko sobie poszło.

Ja już siedzę jak na szpilkach :sorry2:
Siostra niedługo będzie miała podłączaną kroplówkę, do 3 godzin sie czeka na skurcze.
Noc miałam ciężką, przeżywam ten poród bardzo co chwila się budziłam, śnił mi się poród...eee...nie jeden :baffled:
W końcu zobaczę tego ponad 4 kg-ego leniucha, a raczej leniuszkę, której się tak nie spieszy, żeby wyjść z brzuszka ;-)

Miłego dzionka życzę dziewczyny :-)
Oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, a u mnie już jutro usg :-D

reklama
Witajcie z rana,

mam pytanko czy któraś z was przechodziła zatruciepokarmowe? Ja od wczoraj wymiotuje, w nocy po 1 wstałam i zwymiotowałam zupe którą jadłam w poniedziałek :( za chwilę dostałam biedunki, a po wypiciu herbaty zwymiotowałam, udało mi się przespać kilka godzin, a jak wstałam o 6 i znowu zrobiłam sobie herbaty to znowu wymioty, a i nie mogę od wczoraj lerzeć na prawej stronie tak mnie wątroba boli :(
Strasznie się martwie czy z dzidzią jest ok, ale muszę czekać do 8 żeby się do lekarza pierwszego kontaktu zapisać :(

Do góry