reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ja tylko na chwilke gratuluje udanych wizyt !!! :-D
U nas dzisiaj w poludnie slonko zaswiecilo to odarazu wybylismy na spacerek z malzem i psiurkiem a teraz siedze i umieram bo objadlam sie tak ze ruszyc sie nie moge w przeciwienstwie do bejbika jejku ale daje czadu :-D:-D:-D az odnosze wrazenie ze tam za malo miejsca ma bejbik bo jakos tak twardy mi ten brzuchol sie zrobil taki caly napiety :-(mam nadzieje ze to tylko przejedzenie....
Jejku juz nie moge sie doczekac tego czawartku... tak bym chciala wiedziec kto tam u mnie mieszka na poczatku mialam przeczucia ze to dziewczynka a teraz jakos tak cus sama niewiem:sorry2:

reklama
milusia83 ja dziś nie mogłam popuścić , marzył mi się arbuz od kilku miesięcy ;D aż go dziś dopadłam ;D fakt , faktem rewelacyjny nie byl, bo jeszcze taki mało dojrzały , ale wydłubałam to co było smaczne :):):)

Witam :)
ja dopiero co zasiadłam do kompa , cały dzień coś :)
Robiłam porządki wiosenne , trzeba było trochę ogród do ładu doprowadzić , zasiać nasionka itp :) mężuś pomyl wszystkie okna ;)
Dziś w sklepie dopadłam arbuza:-D i zjadłam sama 3kg:-D:tak: a co będę sobie żałować:-);-)
Dzidzia coraz bardziej daje znać o sobie :-)
to szaleństwo w ogrodzie i jaki dobry mężuś ;-) Ja sobie planuję na piątek urlop i też chce coś porobić, a okna to chyba mamę poproszę, bo sama się trochę boje myc.... To jeszcze zobaczę ;)

to szaleństwo w ogrodzie i jaki dobry mężuś ;-) Ja sobie planuję na piątek urlop i też chce coś porobić, a okna to chyba mamę poproszę, bo sama się trochę boje myc.... To jeszcze zobaczę ;)
na męża narzekać nie mogę :-) zawsze pomaga mi we wszystkich czynnościach domowych ;-) a od kiedy jestem w ciąży to aż krzyczy żebym nic nie robiła :-)

Pajeczko gratuluje wizyty....czekam oczywiście na zdjęcia...
Martuśka uszy do góry...następnym razme będzie lepiej...cóż lekarze z NFZ...ręce opadają...

a Wy Shyla i Milusia świntuchy zrobiłyście mi takiego smaka...:( Boję się, że arbuzki jeszcze nie słodkie o tej porze roku ale jutro jestem zmuszona:) iść do sklepu i sprawdzic na własnej skórze...a tak w ogole za chwilę zrobi się już całkiem ciepło zaczną pojawiać się truskawki, maliny, czereśnie, brzoskwinki...arbuz no i na koniec sliweczki...będzie co wszamać:)

reklama
Ehtele byłam dziś w warzywniaku i były truskawski polskie szklarniane 10g 3zl, ale jakie piękniusie:)

Do góry