reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć dziewczyny nie było mnie od niedzieli bo dużo się działo i czasu nie było, a jak miałam chwilę to problemy z netem :wściekła/y:

Ja w niedziele byłam na spotkaniu Naszego BB we Wrocławiu i bylo super:-) Ale byłam jedyną ciężarówką :tak:
W poniedziałek byłam na badaniu tarczycy ( mam ładną );-)
Musiałam wypić ochydną glukozę:-(

A dzisiaj coś dziwnego się u mnie zaczeło dziać już dwa razy wymiotowałam :confused: mama mówi, że dzidzia chyba gdzies na żołądek usiadła, że mnie tak mdli :baffled:
Dobrze, że w czwartek mam lekarza wreszcie:rofl2: to może On mi coś powie :-)

Ale się napisałam teraz idę Was nadrobić :-)

reklama
Hej dziewczyny,
napiszę tylko co i jak i zabieram sie do czytania Waszych postów, które napisałyście przez te kilka godzinek :-)
Moja sis jeszcze w dwupaku, ale tylko do jutra. Jutro rano ma indukcje i mała Emilka znajdzie się po drugiej stronie brzuszka :-D
U mnie jeszcze 2 dni do usg :-) Ach, nie mogę się doczekać :tak::-)
Zupka wyszła super, jeszcze jest, więc zapraszam :-)
Buziaki.
Idę jeszcze cosik zjeść ;-)no i odpisywanie mnie czeka :-)
Miłego wieczorku :-)

witam sie ja juz po wizycie maluszek zdrowy, ale nie dąło sie potwierdzic czy chłopak bo sie zasłonił:p
lekarka pobrała mi cytologie, zbadała szyjkę ma 4,11 cm, łożysko w porządku nie schodzi więc jest OK. Maluszek ma ok 400 g pokazała uszka jak bede miała chwilke jak mą z pojdzie na noc do pracy wkleję fotki :)

a moge chodzic na basen i ćwiczyć dla ciężarnych, ale nie moge przytulanek :( zalamalam sie lekarka powiedziała jeszcze nie teraz :(
moja waga z 64 kg podskoczyła na 64,2 kg w ciągu tygodnia :p lekarka powiedziała, ze wsio jest dobrze:)

Martuśka na prywatnej wizycie powinno być już spoko. Szkoda, że Ci lekarze z NFZ tak zawodzą :dry:

Pajka fajnie, że wszystko ok :tak: u mnie też przytulanek zakaz, a co śmieszniejsze odkąd lekarz kazał się wstrzymać to ja codziennie mam sny erotyczne :-D A dzidziolek u Ciebie to się szykuje sporaśny, 400 gram no no ;-)

Witam :-) Gratuluję udanych wizyt :-) Super że z dzidziusiami wszystko dobrze :-):-):-)

martuśka85
tak to już z tymi lekarzami jest.... ehhh mam nadzieję że trafisz na spoko lekarza i będziesz już zadowolona. Troszkę Was nadrobiłam.... ufff

Ahh jak zazdroszczę oczywiście pozytywnie Wam ruchów i kopniaczków maleństwa :-):-):-) U mnie dalej cisza, a ja się nie mogę doczekać. W piątek idę sobie zrobić badania, a wizyta dopiero 9 kwietnia.

Miłego wieczorku :-)

Witam :)
ja dopiero co zasiadłam do kompa , cały dzień coś :)
Robiłam porządki wiosenne , trzeba było trochę ogród do ładu doprowadzić , zasiać nasionka itp :) mężuś pomyl wszystkie okna ;)
Dziś w sklepie dopadłam arbuza:-D i zjadłam sama 3kg:-D:tak: a co będę sobie żałować:-);-)
Dzidzia coraz bardziej daje znać o sobie :-)

reklama
Shyla ja też ostatnio zeżarłam arbuza, ale przysępiłam kasiorki i kupiłam tylko połówkę, okazało się, że w połowie jest kwaśny i jakiś taki zepsuty,,,kupiłam go już po zamknięciu sklepu, a na drugi dzień już nie miałam czasu żeby go reklamować. Więc teraz jak kupię arbuziora to tylko w całości:)

Do góry