reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Myślałam, że Was coś nadrobię... ale już jestem taka zmęczona że zaraz idę spać. Weekend był troszkę "nerwowy", wiele się działo... na szczęście skończyło się dobrze. Nawet nie mam siły o tym pisać. A jutro znów poniedziałek i masa pracy w pracy :szok: Tak więc się żegnam. Pozdrowienia i buziaczki:-)

reklama
i ja się zegnam , jutro mam ciężki dzień od rana ;-)
najpierw wizyta u gina, później o mieszkanie idziemy się dowiedzieć bo chcemy zamienić się na większe i jeszcze parę rzeczy , także jutrzejszy dzień mam z głowy ;-)
miłych snów dziewuszki :-) papatki jutro rano się odezwę :-)

kurcze ale się wytraszyłam, bo właśnie opowiedzieli mi, że dziewczyna co chodzi do tej samej ginki co ja straciła ciąże w 5 m-cu :baffled: ze krwawila a dr jej nie pomogła - ale coś mi się wierzyć nie chce, chyba było już za późno. mam nadzieje, że usnę aj. dobranoc dziewuszki do jutra ;-)

Wstawac spiochy:):)

Niuunia, jakby sie dalo to by na pewno uratowala, nie sluchaj takich historii.

A ja dzisiaj wracam do pracy, juz mam dosyc siedzenia w domu:)

Witajcie
Przez kilka dni się nie odzywałam, ale jakoś nie miałam weny na pisane.
Wiosna się zbliża i trzeba czas inaczej wykorzystywać niż siedzenie przed kompem.
Miłego dnia wam życzę

witam sie, siedze u mamci i czekam aż z Niemiec wróci :) wiec jestem na nogach od 6:30 i czekam aż znajoma przyprowadzi moją sunię :)

kurcze ale się wytraszyłam, bo właśnie opowiedzieli mi, że dziewczyna co chodzi do tej samej ginki co ja straciła ciąże w 5 m-cu :baffled: ze krwawila a dr jej nie pomogła - ale coś mi się wierzyć nie chce, chyba było już za późno. mam nadzieje, że usnę aj. dobranoc dziewuszki do jutra ;-)

W 5 miesiącu myslę, ze głównym powodem moze byc odklejenie się łożyska stąd też krwawienia, ale wtedy w takiej sytuacji szczerze to lekarz juz nic nie pomoze jak sie łożysko odklei. Staraj sie nie myślec o takich rzeczach a zawsze lekarke mozesz podpytac co i jak :)

Witajcie dziewczynki :-)
trochę nadrobiłam, reszty chyba mi się nie uda:zawstydzona/y:, bo mam sporo roboty w pracy,ale postaram się być na bierząco:tak:.
Trzymam kciuki za wizyty(jeśli jakieś dzisiaj są);-)
Pozdrawiam Was wszystkie mamusie i miłego dzionka Wam życzę.:-):-):-)

witam wszystkie mamusie
Strasznie duzo sie u was widze działo jak mnie nie bylo nie dam rady nadrobic. Mam tylko nadzieje ze wszytko z mamusiami i maleństwami wporządku :) Ja mam dobrą wiadomośc w piatek mialam robione usg 3d/4d i znam juz plec. BĘDĘ MIAŁA CHŁAPAKA. Niestety ten kalendarz chinski w tym przypadku sie nie sprawdził. Apropos tego usg 3d/4d to rzeczywiscie bajer no ale wiem ze maluszek jest zdrowy zadnych widocznych wad genetycznych wiec przynajmniej to ta aparatura wyjasnia. Niestety nie moglismy nagrac płytki z naszym skarbem bo zasłanial sie i tylko przez sekunde pokazał nam swoją słodziutką buziunie :) ma cudny zadarty malutki nosek :) dla mnie w tym wszytskim najważniejsze było że lakarz powiedział że bedziemy mieli slicznego zdrowego synka dodał ze jak sie pomylił to bedzie sliczna zdrowa dziewczynka. Ale mowil ze na pewno chlopak bo serdelka juz ma a jajeczka pewnie na swieta się wykształcą :)
pozdrawiam wszystkie mamusie :) miłego dzionka i całego tygodnia :)

reklama
Witam;-)
właśnie wcinam śniadanko i lecę do lekarza na wizytę:tak:mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze;-) miłego dnia życzę;-)

Do góry