reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

cześć mamusie :-) ja tylko na chwilę i już muszę zmykać..... Później postaram się Was troszkę nadrobić :-) Miłego popołudnia :-):-):-):-)

reklama
Ina ja jestem po kanałówce źle trafiłam na 1 dentyste ktory nie oczyscil tylko w dziure trutke założył..ból że głowe chcialam wyrwac..poszłam do innego..(babeczki wciazy ;-)) zaplacilam tym razem ale wyczyscila...porzadnie..ze mimoiz w 1 kanale pozostała resztkanerwu tonie bolał..na 2 wizycie poszerzyla doczyscila zalozyla tymczasowe wypelnienie (po porodzie plomba) i czuje sie cudnie..(bolał ..wstyd..przed ciążą)

Ina ja jestem po kanałówce źle trafiłam na 1 dentyste ktory nie oczyscil tylko w dziure trutke założył..ból że głowe chcialam wyrwac..poszłam do innego..(babeczki wciazy ;-)) zaplacilam tym razem ale wyczyscila...porzadnie..ze mimoiz w 1 kanale pozostała resztkanerwu tonie bolał..na 2 wizycie poszerzyla doczyscila zalozyla tymczasowe wypelnienie (po porodzie plomba) i czuje sie cudnie..(bolał ..wstyd..przed ciążą)

a mnie właśnie przed ciążą nie bolał , prawie wogóle nie miałam problemu z zębami , a terez sypie mi sie jeden za drugim:((((((

jesli chcesz moge Ci dac namiary na ta dentystke...
maja umowe z NFZ

albo na jeszcze jedna tez fantastyczna ale..bez umowy z nfz
obie Młode jedna w ciazy druga młoda mama..wiec wiedza o co chodzi

Witam popołudniowo :-) U mnie samopoczucie już całkiem dobre, byłam nawet w kościółku :-D

Na obiadek zrobiłam moje ukochane spaghetti... mniam

Co do słodyczy, to ja szczerze przyznam, że UWIELBIAM... przed ciążą i w czasie ciąży też :-D Ale nie do przesady, codziennie albo batonik, albo paseczek czekolady, więc nie szaleję nie wiadomo jak. Ale jem też dużo owoców i warzyw, więc mogę się usprawiedliwić ;-) :-D

Miłego wieczorku Wam życzę :-)

Witam popołudniowo :-) U mnie samopoczucie już całkiem dobre, byłam nawet w kościółku :-D

Na obiadek zrobiłam moje ukochane spaghetti... mniam

Co do słodyczy, to ja szczerze przyznam, że UWIELBIAM... przed ciążą i w czasie ciąży też :-D Ale nie do przesady, codziennie albo batonik, albo paseczek czekolady, więc nie szaleję nie wiadomo jak. Ale jem też dużo owoców i warzyw, więc mogę się usprawiedliwić ;-) :-D

Miłego wieczorku Wam życzę :-)

ja przed ciążą uwielbiałam słodycze a terz jem tylko wtedy kiedy mam na to ochote :))))))

Cayra podziwiam- jak jest w zasięgu mojej łapki czekolada to... zaraz jej nie ma:)
paseczek... dobre :)
Ja byłam ostatnio raz w kościele, ze dwa miesiące temu po dwóch latach albo i więcej bezbożności i po sprawie, ale nie jest tak że mam sprawy Boże gdzieś... kwestie duchowe są dla mnie bardzo ważne, ale lubię słuchać mądrych, trafiających do serca kazań lecz niestety, ostatni porządny ksiądz na tym zadupiu został przeniesiony do Nadarzyna i już go nie ma... no i ciężko mi się wybrać, jak wiem czego się tam można spodziewać. Kościół, by pełnił swą rolę musi być bliski człowiekowi, lekki, a nie ociężały i mówiący niezrozumiałym językiem.
Jak robisz spaghetti? Ja zawsze z sosem Knorra Bolognese:) Takie mi smakuje najbardziej.

reklama
Shyla to dobrze że nie masz ochoty na słodkie:) Ja się boję o swój tyłek bardzo przez te ostatnie skłonności zresztą moja panika odznaczyła swoje piętno w ostatnich postach :p:p:p
ja się nie boje o swój tyłek ;P w pierwszej ciąży nie jadłam żadnych slodyczy i przytyłam 30kg ;D i skąd one się wzięły???? hehehe
nie boje się tez wagi, jak przytyje znow 30kg to zgubie , ja już mam swoje sekrety ;P
aaaa i problemów z zębami tez nie mam ;)
w pierwszej ciąży nie gubiłam i teraz tez nie gubię wszystko jest tak jak byc powinno ;)
idę jeść :p

Do góry