Witajcie! Pamietacie nas jeszcze? Nie pisalam od lipca bo myslalam, ze forum umarlo, nikt przez dluzszy czas nic nie pisal a tu taka mila niespodzianka. Oliwka chodzi od 10 miesiaca a sama od 11. Wszedzie jej pelno. Kolekcjonuje guzy na glowie bo nie patrzy pod nogi tylko wchodzi na zabawki rozrzucone na podlodze. Odkad skonczyla roczek przestala sypiac w dzien no chyba, ze jest na spacerze albo jedzie samochodem. Chodzi spac o 21- 22.
Od wakacji niestety sypia ze mna bo po usnieciu potrafi sie budzic co godzina i wolac mame. A nawet jak sypia ze mna budzi sie co godzina ale ponownie usypia jak zobaczy, ze jestem obok. Wszystkiego probowalam i nie wiem co jest tego przyczyna. Sa lepsze noce ale jest ich niestety niewiele. Ja padam na p... ale najbardziej boje sie powrotu do pracy co bedzie mialo miejsce 2.11.
Od wakacji niestety sypia ze mna bo po usnieciu potrafi sie budzic co godzina i wolac mame. A nawet jak sypia ze mna budzi sie co godzina ale ponownie usypia jak zobaczy, ze jestem obok. Wszystkiego probowalam i nie wiem co jest tego przyczyna. Sa lepsze noce ale jest ich niestety niewiele. Ja padam na p... ale najbardziej boje sie powrotu do pracy co bedzie mialo miejsce 2.11.