Witam po dłuższej przerwie
Która spowodowana tym że funkcjonuje jak jakies widmo
Emilka nie śpi w dzień wogóle, tylko na spacerze, a rano zaczęła się budzić o 4-5
tą pobudkę o 7 jakoś przebolewałam ale teraz to czuje sie wyczerpana na maksa:-( I to nie żeby mała była głodna bo je śniadanko jak wcześniej ok. 7.30 ale budzi sie wcześniej i musze poświęcać jej uwage
Co do wypadu do Katowic to nie odebrałam dyplomu bo ten dziekanat co sie odbiera był zamkniety a w drugim powiedzieli mi ze nie maja tam nawet klucza wiec bede musiala jechac tam jeszcze raz, no ale to juz w pozniejszym terminie
zakupy tez srednio udane bo kupiłam sobie tylko torebkę
Kurcze dziewczyny, nie nadrobie wszystkiego dokładnie więc ja tylko wypowiem sie co do tego, co zwróciło moją większą uwagę;-) mam nadzieje ze wybaczycie zmeczonej mamie;-)
Nikaa my uzywamy dentinoxu bo kupilam tez bobodent ale nie przypadł Emilce do gustu i przede wszystkim nie koi bólu w takim szybkim tempie jak dentinox
A co do włosów to mi też wypadają, ale mi to w sumie już przed ciążą wypadały więc nie widzę różnicy, ale teraz zauważyłam że rosną mi nowe włosy - takie centymetrowe już mam
Mstrugala4 witam na forum, bo jeszcze chyba tego nie robiłam:-)
moja Emi też kiwa główką "nie nie nie" a nauczyła się tak bo jak ma w ręce grzechotkę albo gryzaka i wsadzi do buzi to zamiast pociarać o dziąsełka ruszając rączką to ona głową rusza
a teraz robi to bez gryzaka albo grzechotki i komicznie to wygląda
:-):-):-) współczuje pobytu w szpitalu i trzymamy kciuki za pierwsze szczepienie
My tez mamy opóźnione szczepienia bo jestesmy dopiero po drugiej dawce 5w1
Madlen gratulujemy Wiktorkowi ząbków
u nas dalej wielkie nic
super że synek grzeczny i szybko sie zaklimatyzował:-) i gratulacje dla siostry i jej synka no i oczywiscie dla cioci
sierpniowa mama gratulujemy kolejnych ząbków
widze że Ty chyba najbliżej mnie mieszkasz bo większość jest z nad morza albo z centralnej PL
mama Adrianka świetnie że nie widac skutków ubocznych żółtka i glutenu;-)
a jak tam ćwiczenia, podobają sie Adriankowi?
Uciekam bo maluch znowu wzywa, juz tesknie za ta polgodzinna drzemka Emilki, była krótka ale była, a teraz ratuje mnie tylko spacer
Pozdrawiam i mam nadzieje ze albo Emilka bedzie spała rano dłużej albo sie jakos do tego przyzwyczaje i bede na tyle dobrze funkcjonowac by tu czesciej wpadać:-) Wykazuje chęć poprawy