Witam
Dziekuje Mamusiom za wyrazy wspolczucia dla mojego kregoslupa
Nie myslcie jednak, ze ja swoje dziecie dzwigam caly czas, biore ja na rece tylko wowczas jak wyczerpie wszelkie pomysly co do zabawy. Poniewaz jestem drobna i szczupla osobka nie przyzwyczajona do dzwigania dlatego narzekam na bole kregoslupa. Najgorsze jest to, ze Oliwka nie usypia sama w lozeczku tylko w moich rramionach (wiem ze to moja wina sama sobie biedy napytalam wiec cierp cialo cos chcialo).
MAGDABEDE Oliwka zasypia ze smoczkiem po czym go wypluwa w glebokim snie, niestety czasmi budzi sie w nocy bo nie czuje go w buzi i trzeba go jej podac po czym jak zasnie wypluwa go znowu
Gratuluje przewrotu na brzuszek i apetytu Kostka
MAGDABEDE i MADLEN gratuluje wczorajszych nocy. Ja dokarmiam Oliwke na spiocha o 23 bo przed 24 byl krzyk a tak przesypia do 5,6 lub 7.
Mam pytanie czy jak wasze dzieciaczki budza sie o 5, 6 na karmienie i przesypiaja jeszcze ze 2 h to wy juz wstajecie czy idziecie dalej spac na te 2h?
JOASIA oby kochany maruda przestal marudzic i polubil jakas butelke. Na szczescie moja Oliwka nie wybrzydza butelek - pije z butelek Aventu (mleko i kaszki) i 1 butelki Nuka (herbatki).
Pewnie juz wiekszosc mamus serwuje swoim dzieciom obiadki-czy wy je podajecie butelka czy lyzeczka ze sloiczka?
Czy przez smoczki trojprzeplywowe mozna podawac mleko czy tylko geste potrawy?
Dziekuje Mamusiom za wyrazy wspolczucia dla mojego kregoslupa
MAGDABEDE Oliwka zasypia ze smoczkiem po czym go wypluwa w glebokim snie, niestety czasmi budzi sie w nocy bo nie czuje go w buzi i trzeba go jej podac po czym jak zasnie wypluwa go znowu
Gratuluje przewrotu na brzuszek i apetytu Kostka
MAGDABEDE i MADLEN gratuluje wczorajszych nocy. Ja dokarmiam Oliwke na spiocha o 23 bo przed 24 byl krzyk a tak przesypia do 5,6 lub 7.
Mam pytanie czy jak wasze dzieciaczki budza sie o 5, 6 na karmienie i przesypiaja jeszcze ze 2 h to wy juz wstajecie czy idziecie dalej spac na te 2h?
JOASIA oby kochany maruda przestal marudzic i polubil jakas butelke. Na szczescie moja Oliwka nie wybrzydza butelek - pije z butelek Aventu (mleko i kaszki) i 1 butelki Nuka (herbatki).
Pewnie juz wiekszosc mamus serwuje swoim dzieciom obiadki-czy wy je podajecie butelka czy lyzeczka ze sloiczka?
Czy przez smoczki trojprzeplywowe mozna podawac mleko czy tylko geste potrawy?