Dobry wieczór;-)
Czekam jeszcze pół godzinki żeby dać mojej królewnie mleczko na spaniu, więc umilę sobie czas na forum
Mamy ostatnio kiepskie wieczory z usypianiem, ale to pewnie dlatego że Emilka w dzień ma 4 drzemki po 15 minut i tyle spania - ojjjjjjjj czekam na te spacerki z niecierpliwością straszną
sosik dwie koleżanki zaprosił, no proszę, widać lepiej sie z dziewczynami dogaduje... no ale żeby od razu dwie na raz;-)
obrotny ten Twój synuś:-) na pewno będzie miło i wesoło
rapunzel widocznie Twój synuś od małego wie co dobre i że przy mamie (i jej cycu) jest najbezpieczniej i najmilej:-) Mi Emilka nigdy nie wisiała na cycu (pomijając pierwszą noc w domu gdy nie mieliśmy zakupionego smoczka), jej jedzenie w dzień trwało od 10-25 min co 2-2,5 godz. A teraz butle je co 3 godz. W nocy natomiast na cycu była 1-2 pobudki a teraz na butli nie ma żadnej ale w zamian daje jej butle na spanku;-) więc tak strasznie nie miałam, a musiałam niestety przestać karmić cycem:-(
Nika ja robiłam kleik metodą prób i błędów... raz był za rzadki to Emilce wyciekało po kącikach ust bo za szybko leciało, innym razem za gęsty i się denerwowała że nie leci. No a teraz wiem juz jaka ma byc mniej wiecej konsystencja i na oko sypie i mieszam, sypie i mieszam dopóki nie uzyskam takiej gęstości jakiej potrzebuje:-)
Madlen, Sylwia, magdabede życzę udanych przywitań Nowego Roku, aby maluchy były grzeczne i nie przeszkadzały za bardzo w świętowaniu;-)
Agata zdrowia dla synka, widzę że część maluchów ma infekcje, ciekawe skąd sie to bierze
no cóż, oby jak najszybciej minęło
Agata, magdadebe trzymam za Was i za siebie kciuki, a zwłaszcza za nasze wagi
co by wskazywały wymarzony wynik, a raczej realny i wymarzony jednoczesnie:-)
asioczek miło że wpadłaś nas odwiedzić;-):-)
uciekam robić to mleczko i sama się kładę bo padam