reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex analny

Na brzuszku, tak płasko leżąc ? Ale to bedzie głupie pytanie ale muszę zadać - tak można ? ::)
I na pleckach też ??
Bo myślałam że tylko na pieska :p

reklama
na brzuszku jak zabka fajne uczucie ale dopiero po paru minutach zabawy musisz byc juz troche rozgzana bo wtedy penetracja jest głeboka i sprwia wiecej frajdy a na pleckach no coz nogi prawie zarzucone na szyje ale to juz nie jest takie fajne a jezeli o mnie chozi na pieska nie lubie bo mnie boli nie wiem moze mam taka budowe ale kazdy robi jak lubi :p

kurde, moj maz za granica, a tu takie apetyczne opisy.
marul - a co z ciebie taki sceptyk???bywa,ze jst 26cm, nie widze w tym nic dziwnego, szczerze mowiac. moj maz ma 20 i nie wydaje mi sie zeby to bylo jakos straaaasznie duzo... a to tylko 6cm wiecej.

marianeczka pisze:
kurde, moj maz za granica, a tu takie apetyczne opisy.
marul - a co z ciebie taki sceptyk???bywa,ze jst 26cm, nie widze w tym nic dziwnego, szczerze mowiac. moj maz ma 20 i nie wydaje mi sie zeby to bylo jakos straaaasznie duzo... a to tylko 6cm wiecej.
z penisem jak z rybą z kżdą nastepną opowieścia rosnie :)
mąż pobedzie za granicą jeszcze z pare miesiecy i okaze się, że ma i 26 cm ;)
a tak na serio utnij sobie ptyczek długości 26 cm i przymierz do swojego ciała (NA ZEWNATRZ) zobaczysz jak to duzo i poza ektremlnymi wypadkami niespotykane

No, dla chłopców mierzenie penisa to normalka, bardzo ważna rzecz.
A marianeczka lub jej mąż może źle mierzą - wzdłuż spodniej cześci penisa (dosłownie: od strony moszny) - wtedy wychodzi więcej. Mój powiedział mi że to nieprawidłowy sposób pomiaru. :)

CZYM WY SIE ZAMARTWIACIE NIE WAZNE JAKICH JEST ROZMIAROW WAZNE ZEBY BYŁ OBROTNY I DOBRZE ROBIŁ JEJKU ALE JESTESMY SWINTUCHY CIEKAWE CZY FACECI MIERZA NAS NA DZIURY ALE TO OBRZYDLIWIE BRZMI TA MA TAKA SREDNICE A TA TAKA BEZ SENSU PO PORODZIE BEDZIEMY TAKIE DUZE ZE NAWET TE 26 CM NIE BEDZIE ODCZUWALNE ;D ;D ;D

ada1 pisze:
no właśnie nie tyle jest istotna długość co liczy się obwód penisa

nie obwód tylko średnica
przypomniał mi sie kawał o kobietach, które przechwalały się rozmiarami penisów swoich mężów
I. - mój mąż ma 15 cm
II - mój mąż ma 20 cm
III - mój mąż ma 10 cm
I i II - phiii
III - nie phi tylko fi!

reklama
Do góry