reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex analny

reklama
czesc - ale fajne tematy - hehe posmiac sie mozna do lez - fajnie bo dzis mam kiepski humor

ja ostatnio z mezem wogole sie nie seksimy a analnie to juz nie pamietam kiedy ... ??? ehhh

naprawde nie ma dla was znaczenia dlugosc? hm.. no to ja nietypowa jestem. mam wrazenie, ze teorie o tym, ze rozmiar nie jest wazny produkuja faceci, ktorych natura w tym wzgledzie nie rozpiescila. jasne, ze to nie wszystko, ale nie sadze, ze niewiele ;)

Bo ja wiem... Pewnie to co jest ważniejsze zależy ot tego pobudzanie jakich obszarów wewnątrz kobiety cenią sobie najbardziej. Jeśli gdzieś bardzo głęboko w pochwie to może i długość się liczy... W seksie analnym to chyba grubość najbardziej bo bodźce płyną z uczucia wielkiego rozciągnięcia pupy, w środku nie ma jakichś czułych miejsc. Tak na logikę w pochwowym przy przeciętnej długości to grubość, im grubszy tym mocniejsze przyleganie narządów i tarcie.

reklama
za kimś mądrym w tej dziedzinie

U większości mężczyzn długość członka mierzonego w stanie zwiotczenia waha się od 9 do 12 cm.

W normie jest członek mający 5-15 cm. Mierzony w stanie erekcji ma 12,5 do 18 cm. Członek może się czasowo skurczyć na skutek: zimna, zmęczenia, choroby itp. i czasowo powiększyć, gdy jest ciepło, a jego właściciel jest zrelaksowany. Do lekarza - może być androlog - należy się wybrać, gdy długość członka w stanie zwiotczenia nie przekracza 3 centymetrów lub gdy ma się poparte ponawianymi pomiarami wrażenie, że ulega stopniowemu zmniejszaniu.

Do góry