Marul a co to jest O=2*pi*r ?marul pisze:nie obwód tylko średnica
reklama
M
marul
Gość
wzór na obwódcytrynka pisze:Marul a co to jest O=2*pi*r ?marul pisze:nie obwód tylko średnica
ale duzy obwód może być np przy płaskim fiutku zamiast ładniutkim okrąglutkim o dużej średnicy
marianeczka
persona non grata
ale marul wiedzial... ciekawe skad...???
marianeczka pisze:ale marul wiedzial... ciekawe skad...???
to samo chciałam zapytać ;D
naja
Fan(ka)
naprawde nie ma dla was znaczenia dlugosc? hm.. no to ja nietypowa jestem. mam wrazenie, ze teorie o tym, ze rozmiar nie jest wazny produkuja faceci, ktorych natura w tym wzgledzie nie rozpiescila. jasne, ze to nie wszystko, ale nie sadze, ze niewiele
Bo ja wiem... Pewnie to co jest ważniejsze zależy ot tego pobudzanie jakich obszarów wewnątrz kobiety cenią sobie najbardziej. Jeśli gdzieś bardzo głęboko w pochwie to może i długość się liczy... W seksie analnym to chyba grubość najbardziej bo bodźce płyną z uczucia wielkiego rozciągnięcia pupy, w środku nie ma jakichś czułych miejsc. Tak na logikę w pochwowym przy przeciętnej długości to grubość, im grubszy tym mocniejsze przyleganie narządów i tarcie.
reklama
M
marul
Gość
za kimś mądrym w tej dziedzinie
U większości mężczyzn długość członka mierzonego w stanie zwiotczenia waha się od 9 do 12 cm.
W normie jest członek mający 5-15 cm. Mierzony w stanie erekcji ma 12,5 do 18 cm. Członek może się czasowo skurczyć na skutek: zimna, zmęczenia, choroby itp. i czasowo powiększyć, gdy jest ciepło, a jego właściciel jest zrelaksowany. Do lekarza - może być androlog - należy się wybrać, gdy długość członka w stanie zwiotczenia nie przekracza 3 centymetrów lub gdy ma się poparte ponawianymi pomiarami wrażenie, że ulega stopniowemu zmniejszaniu.
U większości mężczyzn długość członka mierzonego w stanie zwiotczenia waha się od 9 do 12 cm.
W normie jest członek mający 5-15 cm. Mierzony w stanie erekcji ma 12,5 do 18 cm. Członek może się czasowo skurczyć na skutek: zimna, zmęczenia, choroby itp. i czasowo powiększyć, gdy jest ciepło, a jego właściciel jest zrelaksowany. Do lekarza - może być androlog - należy się wybrać, gdy długość członka w stanie zwiotczenia nie przekracza 3 centymetrów lub gdy ma się poparte ponawianymi pomiarami wrażenie, że ulega stopniowemu zmniejszaniu.