maksimas
Fanka BB :)
6 tydzien to sam poczatek ciazy. Teraz hormony buzuja jak szalone. Masz prawo do bycia w emocjonalnym dolku. Ja proponuje jakas wizyte u psychologa, rozmowy z przyjeciolmi. Ja tez przechodze przez ciaze sama. Moj ex odszedl do innej jak bylam w 3 miesiacu. Wiem jak boli cie samotnosc. Na poczatku wylam z bolu tak jak Ty, w drugim trymestrze mialam troche pozytywne mysli. Choc mialam serce zlamane na milon kawalkow to stwierdzilam, ze sobia bez niego poradze. Dzisiaj juz zblizam sie ku koncowi i hormony znowu zaczynaja robic swoje, bardzo czesto placze. To najpiekniejszy okres w zyciu kobiety, zadna z nas nie powinna przechodzic go w samotnosci. Powiem ci, ze bardzo pomogly mi rozmowy z przyjaciolmi i z rodzina. Wychodzenie na spacer ,do kina po prostu robilam wszystko by nie byc samej, by zawsze ktos ze mna byl. Przynajmniej nie myslalam o tym tak bardzo.
Wspolczuje ci, to przykre ze twoj maz zamiast wesprzec cie teraz, to naraza cie na niepotrzebny stres. Popieram wypowiedzi innych dziewczyn. Na razie nie rob pochpnych decyzji, zostan u rodzicow przemysl wasza sytuacje, wasz zwiazek. Pierwsze 3 miesiace to prawdziwa hustawka emocjonalna. Daj sobie czas, wycisz sie i ciesz sie z dzidziusia.
Zycze powodzenia
Wspolczuje ci, to przykre ze twoj maz zamiast wesprzec cie teraz, to naraza cie na niepotrzebny stres. Popieram wypowiedzi innych dziewczyn. Na razie nie rob pochpnych decyzji, zostan u rodzicow przemysl wasza sytuacje, wasz zwiazek. Pierwsze 3 miesiace to prawdziwa hustawka emocjonalna. Daj sobie czas, wycisz sie i ciesz sie z dzidziusia.
Zycze powodzenia