reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem w ciazy. Problem z mężem.

@ Aneta. Więc przestań się przeglądać w jego oczach. Rób to co Ty uważasz jest słuszne i zacznij myśleć o sobie dobrze! Jak Ty poczujesz się silniejsza, przełoży się to na Waszą relację. A z pomocy psychiatry i psychoterapeuty korzysta w tej chwili mnóstwo ludzi na kierowniczych stanowiskach, takie mamy czasy. To lekarz jak każdy inny: jak ktoś choruje na grupę czy anginę idzie do lekarza i nikt nie nazwie go "anginniekiem" czy "grypownikiem". A stany lękowe, depresja, czy po prostu kryzys psychiczny każdemu się może zdarzyć. To nie jest stała cecha, ani nie świadczy o "nienormalności".

reklama
Dobrze by bylo jakbys dala rade i nie kontaktowala sie z nim przez pare dni,zeby on przyszedl pierwszy,bo mowisz ze zawsze ty przepraszasz.ty bys sie poczula lepiej a on moze by pomyslal ze nie zawsze bedziesz zanim latac,oczywiscie latwiej radzic niz zrobic;(

Dobrze by bylo jakbys dala rade i nie kontaktowala sie z nim przez pare dni,zeby on przyszedl pierwszy,bo mowisz ze zawsze ty przepraszasz.ty bys sie poczula lepiej a on moze by pomyslal ze nie zawsze bedziesz zanim latac,oczywiscie latwiej radzic niz zrobic;(
Dokladnie. Ale z drugiej strony z nim tez jest mi zle... Postaram sie nie odzywac, jednak czy to nie sa glupie zagrywki? Ale z drguiej stony znowu lecąc do niego i prosić zeby mnie wpuścił do domu, bez sensu... :(

Dokladnie. Ale z drugiej strony z nim tez jest mi zle... Postaram sie nie odzywac, jednak czy to nie sa glupie zagrywki? Ale z drguiej stony znowu lecąc do niego i prosić zeby mnie wpuścił do domu, bez sensu... :(
Jest to pare ciezkich dni ale moze dac ci duzo satysfakcji na wiele lat bo sobie pokazesz ze wytrzymasz i ze nie polecisz do niego ze nie jest ci nie zbedny,odzyskach troche wladzy w zwiazku,bo chyba on ma za duzo z tego co piszesz

Od zawsze Ci to nie odpowiadało, a Ty tego człowieka poślubiłaś? Czemu? Pytam z ciekawości, bo nie rozumiem jak można tak traktować siebie i dziecko, które ma przyjść na świat.

reklama
Ale to mi wygląda na ślepą miłość, wybacz, że to powiem, ale ten człowiek Cię wyniszcza psychicznie, przez niego czujesz się jeszcze gorzej, a w takich warunkach ciężko wychować dziecko.

Do góry