reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwod w niemczech

Miasto
Niemcy
Witam ponownie dziewczyny ktore mieszkaja w niemczech chcialabym wiedziec Jak wyglada rozwod w niemczech mialam Slub cywilny w niemczech maz polak z niemieckimi Papierami ja polka z polskimi mamy juz jedno dziecko teraz jestem w 5 miesiacu ciazy z drugim synkiem chcem sie rozwiesc maz mowi mi ciagle ze zabierze mi meble oficjalnie jestesmy na hartz4 chcialabym zeby wyprowadzil sie z domu i nie chce z nim sie klucic kiedy on ciagle mi mowi ze wyprowadzi sie kiedy chce i moze mi zostawic tylko Kinderzimmer bo wszystko inne on kupil znam niemiecki dobrze jednak niewiem czy dam sobie rade w urzedach oni tam strasznie oszukuja polakow moze jakas obcykana kobieta wie Co i Jak?? Moze ktos moze mi pomoc möge sie odplacic möge podac Moj meil na priv prosze pomuzcie mi dziewczyny bo juz nie wytrzymam z tym czlowiekiem razem mam troche odlozone nie duzo Ale möge oddac za pomoc ;-) z gory dziekuje

reklama
Do góry