reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

reklama
A ja nie lubię chociaz czasem dla męża to robię :-[. Jak zmniejszyć ból podczas zbliżenia?
Zawsze z tym mam problem

My próbowaliśmy, ale tylko przy sexie orlanym jak narazie wchodzi to w rachubę - za pomocą paluszka. Raz Rafał próbował we mnie wejść "tam" i bardzo bolało i choć czasem chcę powiedzieć żebysmy znowu spróbowali to się boję bólu.

Aby zmniejszyć ból można nawilży "wejście" własnym śluzem. Ja najpierw potrzebuje normalnego seksu,by sie pobudzić i podniecić. Dopiero potem jak już sie rozlużnie,to moge robić "to" bez bólu. Polecam ten sposób.

Adusia ja też tak mam. Nigdy nie pozwalam Rafałowi się tam dostać "na sucho", ale w moim przypadku chyba bardziej chodzi o jakąś blokadę psychiczną. Wiem, że wkońcu Nam się uda, bo i tak już robimy postępy - jeszcze kilka miesięcy temu zarzekałam się, ze nigdy w życiu ;)

sa tez rozne lubrykanty np.KY
mozna ich uzywac do normalnych stosunkow i na pewno pomagaja przy analnych!
odbyt lepiej delikatnie traktowac, zeby nie uszkodzic blon sluzowych.
:D
na co trzeba uwazac, to zeby po stosunku analnym nie odbywac bezposrednio zadnych innych stosunkow przed umyciem czlonka, ze wzgledu na bakterie znajdujace sie w jelitach.....zakazenia nimi moga byc nieprzyjemne.

reklama
Jej przeczytalam wasz watek chyba od deski do deski ::) Dlugo to trwalo ;) czytam was bo probowalam kilka razy tego z mezem ale raczej z ciekawosci meza niz mojej.Nie wiem jak to zrobic bo chcialabym sie do tego przekonac ale jakos mi to ciagle nie sprawia przyjemnosci ::) musimy moze jeszcze pocwiczyc bo widze ,ze niektorym z was tez dopiero po czasie zaczelo sie podobac :)

Do góry