reklama
adusia0503
Fanka BB :)
Mnie i mężowi pasuje!!! Uważam,że jeżeli obojgu sprawia to przyjemność ,to dlaczego nie???!!!
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
My próbowaliśmy, ale tylko przy sexie orlanym jak narazie wchodzi to w rachubę - za pomocą paluszka. Raz Rafał próbował we mnie wejść "tam" i bardzo bolało i choć czasem chcę powiedzieć żebysmy znowu spróbowali to się boję bólu.
adusia0503
Fanka BB :)
Aby zmniejszyć ból można nawilży "wejście" własnym śluzem. Ja najpierw potrzebuje normalnego seksu,by sie pobudzić i podniecić. Dopiero potem jak już sie rozlużnie,to moge robić "to" bez bólu. Polecam ten sposób.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Adusia ja też tak mam. Nigdy nie pozwalam Rafałowi się tam dostać "na sucho", ale w moim przypadku chyba bardziej chodzi o jakąś blokadę psychiczną. Wiem, że wkońcu Nam się uda, bo i tak już robimy postępy - jeszcze kilka miesięcy temu zarzekałam się, ze nigdy w życiu
mąż karolinny
Początkująca w BB
adusia0503 pisze:Aby zmniejszyć ból można nawilży "wejście" własnym śluzem.
Zamiast wlasnego sluzu lepiej uzyc do nawilzenia wlasnej sliny, sprawdzone na wlasnej zonie .
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
sa tez rozne lubrykanty np.KY
mozna ich uzywac do normalnych stosunkow i na pewno pomagaja przy analnych!
odbyt lepiej delikatnie traktowac, zeby nie uszkodzic blon sluzowych.
na co trzeba uwazac, to zeby po stosunku analnym nie odbywac bezposrednio zadnych innych stosunkow przed umyciem czlonka, ze wzgledu na bakterie znajdujace sie w jelitach.....zakazenia nimi moga byc nieprzyjemne.
mozna ich uzywac do normalnych stosunkow i na pewno pomagaja przy analnych!
odbyt lepiej delikatnie traktowac, zeby nie uszkodzic blon sluzowych.
na co trzeba uwazac, to zeby po stosunku analnym nie odbywac bezposrednio zadnych innych stosunkow przed umyciem czlonka, ze wzgledu na bakterie znajdujace sie w jelitach.....zakazenia nimi moga byc nieprzyjemne.
reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Jej przeczytalam wasz watek chyba od deski do deski : Dlugo to trwalo czytam was bo probowalam kilka razy tego z mezem ale raczej z ciekawosci meza niz mojej.Nie wiem jak to zrobic bo chcialabym sie do tego przekonac ale jakos mi to ciagle nie sprawia przyjemnosci : musimy moze jeszcze pocwiczyc bo widze ,ze niektorym z was tez dopiero po czasie zaczelo sie podobac