reklama
Witam wszystkich...Ale macie fajnie ;-) Ja niestety nie mogę uprawiać sexu :-( Mam zagrożoną ciążę i nici z przyjemności....oczywiście są inne metody(sex oralny itp) ale to już nie to samo. Akurat teraz kiedy jestem "zabezpieczona":--(Cieszcie się wszystkie i wszyscy jeśli tylko Wam wolno :-):-):-) Pozdrawiam
Może Ja się wypowiem jak to wygląda od mojej strony, czyli faceta... :-) Sex taki owszem może być... Daje przyjemność... Ale ostrzegam trzeba być bardzo rozluźnionym w przypadku kobiet, i nie brać się na ostro jak to często bywa w przypadku facetów... Nawilżenie to podstawa jak ktoś wcześniej napisał... No i lepiej być wypróżnionym... Bo jak wiadomo dziecku wkłada się termometr w pupę jak nie może.. Więc co może się przytrafić w tym przypadku??.. No właśnie sami wiecie już chyba... A co do tego co kto odczuwa... Dla jednych to lepsze niż normalny sex, dla innych gorsze... W zależności od człowieka... Ale jak to się mówi jak się nie spróbuje to się nikt nie dowie...
A tak w ogóle to witam, bo nowy jestem...
A tak w ogóle to witam, bo nowy jestem...
wie
Początkująca w BB
całkiem przyjemna forma dawania i czerpania przyjemności, ale jako dodatek, urozmaicenie, w oderwaniu już nie sprawia takiej frajdy (przynajmniej mnie)
Cześć dziewczyny!
Zarejestrowałam się na forum bo widzę, że można z wami porozmawiać na dość intymne tematy
Otóż mam do was taką sprawę. Chciałam zapytać was o wasze doświadczenia z seksem analnym. Jakie to są odczucia, czy jest to przyjemne dla nas czy tylko dla facetów. Wiem, że mój ukochany bardzo chciałby się kochać ze mną w ten sposób (chociaż wcale nie naciska i nie wspomina o tym ) ja w sumie też bym chciała spróbować ale trochę brak mi odwagi.
Może macie jakieś swoje doświadczenia i podpowiecie mi jak zacząć, czy w ogóle to zrobić no i czy warto
Dziękuje z góry za odpowiedzi!
Zarejestrowałam się na forum bo widzę, że można z wami porozmawiać na dość intymne tematy
Otóż mam do was taką sprawę. Chciałam zapytać was o wasze doświadczenia z seksem analnym. Jakie to są odczucia, czy jest to przyjemne dla nas czy tylko dla facetów. Wiem, że mój ukochany bardzo chciałby się kochać ze mną w ten sposób (chociaż wcale nie naciska i nie wspomina o tym ) ja w sumie też bym chciała spróbować ale trochę brak mi odwagi.
Może macie jakieś swoje doświadczenia i podpowiecie mi jak zacząć, czy w ogóle to zrobić no i czy warto
Dziękuje z góry za odpowiedzi!
Ze swojej strony mówię, że warto. Choć początki mogą być trudne- na pewno zaopatrzcie się w jakiś żel nawilżający(choćby taki z Durexa-maja teraz cała serie) i zaczynajcie stopniowo-może najpierw niech partner w czasie zwykłego stosunku postymuluje cie tam palcem. Myślę, że musicie o tym pogadać
Antiope
Fanka BB :)
Jest już taki temat. Nie trzeba było zakładać nowego; wystarczyłoby trochę poszukać.
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/sex-analny-704/
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/sex-analny-704/
wiktoria12
Mama i żona :)
Nic nie napisze bo nigdy nie uprawiałam sexu analnego i uprawiać niee będe
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
fajna sprawa, ale tylko jeśli obie strony bardzo tego pragną i tylko z kimś kogo się kocha i szanuje, do tej pory robiłam to tylko z jednym partnerem, spełniając w/w warunki, fakt kosztowało mnie to sporo stresu i kilka nieudanych prób, ale było warto;-) teraz staram się namówić na ten rodzaj seksu swojego obecnego mężczyznę, choć nie wiem czy to dobry pomysł w 34 tyg. ciąży, w dodatku zagrożonej, ale moje libido wrze i nie wiem już co mam zrobić