reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

Moim zdaniem to poniżające. Jak facet mi proponuje coś takiego, to mówię, że się zgodzę, pod warunkiem że najpierw pozwoli sobie wsadzić w tyłek wibrator. Jakimś dziwnym trafem, jeszcze nie spotkałam takiego, który by się na to zgodził. Jak to mówi moja przyjaciółka (wybaczcie ten cytat): "Dupa jest do srania, a nie do dupcenia". Pozatym co to za przyjemność, kiedy człowiek ma wrażenie, że robi kupę a nie kocha się z drugim człowiekiem.

reklama
Witajcie. Osobiście bardzo chciałabym spróbować tego typu przyjemności ale ten temat jakoś nie jest traktowany poważnie w rozmowach z mężem. Myślę że on też jest ciekaw jak to jest ale oboje nie mamy o tym pojęcia. Zawsze jak wejdzie na ten temat to obracamy go w zart. Chyba oboje wstydzimy się przyznać. Poza tym mam obawy ponieważ teraz w ciąży mam zaparcia. Niewiem jak to jest z zawartością jelit podczas takiego stosunku. Czy może przydażyć się że coś wyjdzie. Wiem.... pytania dziwne ale jak mi pomożecie to może będzie mi łatwiej z decyzją :sorry2:
Pozdrawiam

gora temat jak rzeka są zwolennicy i przeciwnicy, ja osobiście z moim mężem jesteśmy za i przed ciążą bardzo często i z wielką przyjemnością dla obu stron, najważniejsze to chcieć i się nie zmuszać, teraz w ciąży zaparcia...hmm tez je miewam i trochę utrudniają życie ale odpowiednia dieta itd daję radę co do analka tez się tak kochamy chociaż rzadziej bo ktoś mnie nastraszył że mogą byc komplikacje i nawet jakis krwotok co nigdy mi się nie zdarzyło, więc troszkę się obawiam, najważniejsza jest lubrykacja...;nawilżenie bez tego nie da rady tylko będzie bolało, co do zawartości jelit zawsze coś może się wydostać ale to takie punkty ujemne, jeżeli jestes z kimś blisko a tak na pewno jest twojej połówce nie będzie to przeszkadzało a potem możecie sobie wziąć razem przyjemną kąpiel, ja osobiście jestem zwolennikiem i polecam, ale nic na siłę tylko z przyjemnością i dobrymi chęciami

Wiem.... pytania dziwne ale jak mi pomożecie to może będzie mi łatwiej z decyzją :sorry2:
wcale nie dziwne :no: Myślę, że każdy nad tym się zastanawia :tak:
co do "zawartości jelit" to polecam małą lewatywkę z prysznica ;-) Duży strumień wody w odbyt i wycieknie co ma wyciec, a potem już można do woli i bez obaw, że coś się pojawi... ;-):tak:

Fifi próbowałam i to nie raz, myślałam, że się przekonam. Ale nie pomogła ani zmiana faceta, ani wyjątkowo duże nawilżenie, ani delikatność ze strony faceta. Właśnie tak się wtedy czuję jak to opisałam i to pod względem psychicznym jak i fizycznym i nigdy więcej nie zamierzam tego próbować.

Ostatnia edycja:
reklama
jakis czas temu uprawialam sex analny z moich chlopakiem, w tym czasie miala okres. moj chlopak mial wytrysk we mnie gdy lezalam na brzuchu, zaraz potym poszlam sie umyc. jest mozliwosc zajscia w ciaze po umyciu sie dokladnie ?

Do góry