reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

fifi a Ty co jakaś feministka jesteś, ja czekam na bliźniaki, a to chyba tego typu forum?
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale znaczna większość w tym temacie jest kobiet. Pozdrawiam Facet

reklama
fifi a Ty co jakaś feministka jesteś, ja czekam na bliźniaki, a to chyba tego typu forum?
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale znaczna większość w tym temacie jest kobiet. Pozdrawiam Facet
Bo to forum jest bardziej dla kobiet:tak:
A jak już jakiś facet sie zaloguje to 99% postów pisze na wątkach o sexie....:baffled:
Ty 100% postów masz w dziale sex....
A jak widzisz u nas jest to poboczny temat....
I dalego mi od bycia faministką
Gratuluję bliźniaków

Bo to forum jest bardziej dla kobiet:tak:
A jak już jakiś facet sie zaloguje to 99% postów pisze na wątkach o sexie....:baffled:
Ty 100% postów masz w dziale sex....
A jak widzisz u nas jest to poboczny temat....

a ja myślałam cały czas, że na tym forum nie ma podziału seksistowskiego, że jest ono dla wszystkich zainteresowanych, bez względu na płeć...
troszkę facetów znajdziesz w dziale dla samotnych. nie zauważyłam, żeby pisali tam w 99% o seksie.
poza tym... każdy wybiera taki temat jaki go interesuje. trudno, żeby faceci brali udział w dyskusjach na temat porannych mdłości i zgagi.

kapagos a te bliźniaki to będą jednej płci? kurcze, będzie niezły sajgon, jak już się pojawią po tej stronie ;-) podwójne szczęście - gratuluję :tak:

Wielki dzięki Leyna za wsparcie, jak widzisz jestem tu od niedawna i z żoną też mamy wątpliwości co do sexu w tym specyficznym okresie, zwłaszcza że jest to ciąża mnoga. Jak widać niektórym faceci przeszkadzają. Co do płci to jeszcze nie wiadomo na 100%:sorry2:. tak czy siak zabawa będzie. Pozdrawiam wszystkie panie.

Witam :-) Kapagos nie przejmuj się... ;-) jak ja byłam w ciąży i mój mąż przeglądał i pisał od czasu do czasu na forum BB to też usłyszał, że to jest forum dla kobiet a nie facetów... jak widać niektóre Panie nie tolerują obecności mężczyzn...

A jeśli chodzi o sex analny to jest naprawdę przyjemny... :tak: Polecam :tak:

Ja tam się nie przejmuje po prostu dziwi mnie to podejście. Może powinienem udzielać się np w galerii brzuszków, tylko po co skoro interesuje mnie to czy sex nie wyrządzi więcej szkód niż przyjemności? Jest to nasza pierwsza ciąża i do tego dwa lata oczekiwana i nie jestem pewien. :confused:

Ja tam się nie przejmuje po prostu dziwi mnie to podejście. Może powinienem udzielać się np w galerii brzuszków, tylko po co skoro interesuje mnie to czy sex nie wyrządzi więcej szkód niż przyjemności? Jest to nasza pierwsza ciąża i do tego dwa lata oczekiwana i nie jestem pewien. :confused:

Zdrowe podejście, ja bardzo pochwalam :-):tak::tak:. Forum jest zatytułowane babyboom, a nie babyboom for mummy only:sorry2::sorry2: i uważam, że wstęp ma tu każdy, kogo dotyczy wspaniałe doświadczenie jakim jest najpierw oczekiwanie na brzdąca a potem uczenie go świata. Mój mąż też czyta i postuje na babyboom:-):-D.

Gratuluję szczerze kseróweczek:-D:-):-). Pozdrawiam i zyczę samych ultraradosnych chwil ciązowych :szok::-D

Próbowaliście już seksu analnego? Jeśli tak to czy wam sie podoba pchanie fujarki w kakaowe oczko. Jesli o mnie chodzi to staram się robić to jak najczesciej w miare jak tylko moja pupcia na to pozwala. A jakie jest wasze zdanie na ten temat :):-)

reklama
Do góry