reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex analny

fifi a Ty co jakaś feministka jesteś, ja czekam na bliźniaki, a to chyba tego typu forum?
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale znaczna większość w tym temacie jest kobiet. Pozdrawiam Facet

reklama
fifi a Ty co jakaś feministka jesteś, ja czekam na bliźniaki, a to chyba tego typu forum?
Nie wiem czy zwróciłaś uwagę ale znaczna większość w tym temacie jest kobiet. Pozdrawiam Facet
Bo to forum jest bardziej dla kobiet:tak:
A jak już jakiś facet sie zaloguje to 99% postów pisze na wątkach o sexie....:baffled:
Ty 100% postów masz w dziale sex....
A jak widzisz u nas jest to poboczny temat....
I dalego mi od bycia faministką
Gratuluję bliźniaków

Bo to forum jest bardziej dla kobiet:tak:
A jak już jakiś facet sie zaloguje to 99% postów pisze na wątkach o sexie....:baffled:
Ty 100% postów masz w dziale sex....
A jak widzisz u nas jest to poboczny temat....

a ja myślałam cały czas, że na tym forum nie ma podziału seksistowskiego, że jest ono dla wszystkich zainteresowanych, bez względu na płeć...
troszkę facetów znajdziesz w dziale dla samotnych. nie zauważyłam, żeby pisali tam w 99% o seksie.
poza tym... każdy wybiera taki temat jaki go interesuje. trudno, żeby faceci brali udział w dyskusjach na temat porannych mdłości i zgagi.

kapagos a te bliźniaki to będą jednej płci? kurcze, będzie niezły sajgon, jak już się pojawią po tej stronie ;-) podwójne szczęście - gratuluję :tak:

Wielki dzięki Leyna za wsparcie, jak widzisz jestem tu od niedawna i z żoną też mamy wątpliwości co do sexu w tym specyficznym okresie, zwłaszcza że jest to ciąża mnoga. Jak widać niektórym faceci przeszkadzają. Co do płci to jeszcze nie wiadomo na 100%:sorry2:. tak czy siak zabawa będzie. Pozdrawiam wszystkie panie.

Witam :-) Kapagos nie przejmuj się... ;-) jak ja byłam w ciąży i mój mąż przeglądał i pisał od czasu do czasu na forum BB to też usłyszał, że to jest forum dla kobiet a nie facetów... jak widać niektóre Panie nie tolerują obecności mężczyzn...

A jeśli chodzi o sex analny to jest naprawdę przyjemny... :tak: Polecam :tak:

Ja tam się nie przejmuje po prostu dziwi mnie to podejście. Może powinienem udzielać się np w galerii brzuszków, tylko po co skoro interesuje mnie to czy sex nie wyrządzi więcej szkód niż przyjemności? Jest to nasza pierwsza ciąża i do tego dwa lata oczekiwana i nie jestem pewien. :confused:

Ja tam się nie przejmuje po prostu dziwi mnie to podejście. Może powinienem udzielać się np w galerii brzuszków, tylko po co skoro interesuje mnie to czy sex nie wyrządzi więcej szkód niż przyjemności? Jest to nasza pierwsza ciąża i do tego dwa lata oczekiwana i nie jestem pewien. :confused:

Zdrowe podejście, ja bardzo pochwalam :-):tak::tak:. Forum jest zatytułowane babyboom, a nie babyboom for mummy only:sorry2::sorry2: i uważam, że wstęp ma tu każdy, kogo dotyczy wspaniałe doświadczenie jakim jest najpierw oczekiwanie na brzdąca a potem uczenie go świata. Mój mąż też czyta i postuje na babyboom:-):-D.

Gratuluję szczerze kseróweczek:-D:-):-). Pozdrawiam i zyczę samych ultraradosnych chwil ciązowych :szok::-D

Próbowaliście już seksu analnego? Jeśli tak to czy wam sie podoba pchanie fujarki w kakaowe oczko. Jesli o mnie chodzi to staram się robić to jak najczesciej w miare jak tylko moja pupcia na to pozwala. A jakie jest wasze zdanie na ten temat :):-)

reklama
Do góry