reklama
MSTRUGALA4
Zaangażowana w BB
a kolega to juz drugi raz ma taki problem.... kacper21 pamietaj ze do 3 razy sztuka i ze wkoncu moze wam nie pojsc.... pozdrawiam szczesciarza)
M
marul
Gość
hej czy podczas sexsu analnego można zajść w ciąże,tzn.kochając się analnie z dziewczyno zrobiłem to w niej i czy jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciąże.odpiszcie
ale co zrobiłeś w niej? bo mi się jakoś źle skojarzyło
Fajna sprawa tylko, nie jest z tym łatwo, trzeba trafić na dzień i jak to już robimy to w momencie gdy jestem już mocno podkręcona, bo w innej sytuacji to nie potrafię. No i przyjemność dla kobiety wg. mnie jest duża, zupełnie inne doznania.Cześć dziewczyny!
Otóż mam do was taką sprawę. Chciałam zapytać was o wasze doświadczenia z seksem analnym. Jakie to są odczucia, czy jest to przyjemne dla nas czy tylko dla facetów!
Jeśli chodzi o mnie, to wiem, ze pochwa rozciaga sie i wraca do swoich rozmiarów, jej miesnie sa elastyczne i potrafia sie rozciagnac np do porodu i wrócic do swoich rozmiarów..A miesnie odbyty natomiast nie.. Wiec radziłabym nie przesadzac z seksem w pupy poniewaz pozniej po ostrym seksie lub dlugo i duzo praktykowana metoda seksu moze rozciagnac nasze meiscie i np odbyt nie zamknie sie do konca A i co jeszcze scianki odbytu w srodku sa cienkie nie sa zudowane jak pochwa.. ogolnie pochwa jest przystosowna do seksu i roznych otarc i przede wszystkim porodów.. a odbyt nieee.. Wiec jesli nastapi zbyt mocny seks MOZE lecz nie musi peknac scianka w odbycie.. A tak po za tym czy nie lepiej jest sie kochac z partnerem w nasza dziurke? : ] : ]
mamakubusia85
Fanka BB :)
Ja sobie tak mysle, ze cos w tym musi byc, skoro faceci czesto daza do seksu analnego... Jesli jedna i druga strona chce sprobowac, czemu nie?
Ciekawe przeżycie no i nieziemskie uczucie, bo można mieć jednocześnie 2 orgazmy: jeden analny, drugi, np łechtaczkowy.
Musiałam się dużo wcześniej przygotować, bo tak hop-siup to boli. Ale miesiąc, dwa zabaw a później niezapomniane doznania Wymaga to sporo odwagi i cierpliwości, ale moim zdaniem - warto!
Musiałam się dużo wcześniej przygotować, bo tak hop-siup to boli. Ale miesiąc, dwa zabaw a później niezapomniane doznania Wymaga to sporo odwagi i cierpliwości, ale moim zdaniem - warto!
reklama
Kiedyś próbowaliśmy... Zakończyło się na próbach, bo się bałam
Później już przeszliśmy do rzeczy i powiem Wam, że seks analny jest ok
Jednak teraz już mnie tak nie kręci, chociaż miałam orgazm właśnie poprzez seks analny.
Mam jakąś blokadę, czuję dziwny strach, tak jak kiedyś...
Może mi to kiedyś minie.
Później już przeszliśmy do rzeczy i powiem Wam, że seks analny jest ok
Jednak teraz już mnie tak nie kręci, chociaż miałam orgazm właśnie poprzez seks analny.
Mam jakąś blokadę, czuję dziwny strach, tak jak kiedyś...
Może mi to kiedyś minie.