reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

hej czy podczas sexsu analnego można zajść w ciąże,tzn.kochając się analnie z dziewczyno zrobiłem to w niej i czy jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciąże.odpiszcie :zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczyny!

Otóż mam do was taką sprawę. Chciałam zapytać was o wasze doświadczenia z seksem analnym. Jakie to są odczucia, czy jest to przyjemne dla nas czy tylko dla facetów!
Fajna sprawa tylko, nie jest z tym łatwo, trzeba trafić na dzień i jak to już robimy to w momencie gdy jestem już mocno podkręcona, bo w innej sytuacji to nie potrafię. No i przyjemność dla kobiety wg. mnie jest duża, zupełnie inne doznania.

Jeśli chodzi o mnie, to wiem, ze pochwa rozciaga sie i wraca do swoich rozmiarów, jej miesnie sa elastyczne i potrafia sie rozciagnac np do porodu i wrócic do swoich rozmiarów..A miesnie odbyty natomiast nie.. Wiec radziłabym nie przesadzac z seksem w pupy poniewaz pozniej po ostrym seksie lub dlugo i duzo praktykowana metoda seksu moze rozciagnac nasze meiscie i np odbyt nie zamknie sie do konca:) A i co jeszcze scianki odbytu w srodku sa cienkie nie sa zudowane jak pochwa.. ogolnie pochwa jest przystosowna do seksu i roznych otarc i przede wszystkim porodów.. a odbyt nieee.. Wiec jesli nastapi zbyt mocny seks MOZE lecz nie musi peknac scianka w odbycie.. A tak po za tym czy nie lepiej jest sie kochac z partnerem w nasza dziurke? : ] : ]

Ja sobie tak mysle, ze cos w tym musi byc, skoro faceci czesto daza do seksu analnego... Jesli jedna i druga strona chce sprobowac, czemu nie?

Ciekawe przeżycie :) no i nieziemskie uczucie, bo można mieć jednocześnie 2 orgazmy: jeden analny, drugi, np łechtaczkowy.
Musiałam się dużo wcześniej przygotować, bo tak hop-siup to boli. Ale miesiąc, dwa zabaw a później niezapomniane doznania :) Wymaga to sporo odwagi i cierpliwości, ale moim zdaniem - warto!

reklama
Kiedyś próbowaliśmy... Zakończyło się na próbach, bo się bałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Później już przeszliśmy do rzeczy i powiem Wam, że seks analny jest ok :-p

Jednak teraz już mnie tak nie kręci, chociaż miałam orgazm właśnie poprzez seks analny.
Mam jakąś blokadę, czuję dziwny strach, tak jak kiedyś...
Może mi to kiedyś minie.

Do góry