reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

Spróbuj sama paluszkiem. Masz dwie rece dwie dziurki. Jednym paluszkiem moze 2 3 a pozniej meza dyszla sprobujesz. I kup wypij parafine ciekla 100g Wypruzni i nawilzy.

reklama
hej czy podczas sexsu analnego można zajść w ciąże,tzn.kochając się analnie z dziewczyno zrobiłem to w niej i czy jest jakieś prawdopodobieństwo zajścia w ciąże.odpiszcie :zawstydzona/y:
Ja wlasnie tego sie boje...No bo co jak z dzurki D, wplynie pare maluchow do wilgotnej dziurki C...i gotowe...Moze prawdopodobienstwo nie jest wielkie,ale jednak boje sie...Co o tym myslicie????

Co do seksu analnego to nigdy nie próbowałam i na 100 % nigdy nie spróbuję, bo akurat ten rodzaj seksu mnie brzydzi:baffled: I na szczęście mój mąż tez ma takie zdanie więc nie ma problemu :-)

A co do wpłynmięcia "paru maluszków" to dziurki C to wydaje mi się to całkiem możliwe... no ale chyba prezerawatywę stosujecie przy seksie analnym, co??? Jeśli tak to aż takiej dużej obawy nie ma.

Witam dziewczyny..przegladam dzisiaj rozne tematy i zaciekawil mnie m.inn ten:p
A wiec..sprobowalam seksu analnego..nastawialam sie chyba miesiac czasu zanim sie zdecydowalam..uzylam z moim E zelu intymnego i jakos poszlo heh..uczucia mieszane..nie moglam sie do konca rozluznic..ale z biegiem czasu bylo latwiej i przyjemniej..
Porownujac seks analny oralny i zwyczajny zdecydowanie wole te dwa ostatnie..:)
I tez uwazam ze jezeli ktos nie sprobuje to nie powienien mowic ze nie preferuje..
pozdrawiam:)

Hmm ciekawy temat :)
dzieki seksowi analnemu przezyłam ja i mój M wiele cudownych orgazmów :) Uwielbiam to . Poza tym w czasie ciaży od około 16tc nie moglismy uprawiac seksu w wersji tradycyjnej.Takze analny pozwolił nam cieszyc się soba i seksem rowniez w czasi ciazy .

A ja wam powiem ze mój mąż chce sie TAK kochać ale ja sie boje że mnie bedzie bolało... :( i co zrobić??

A nie masz przeciwskazań do seksu? Jeśli nie, to sie nie martw i poproś partnera, żeby nie wsadzał ci tak głęboko:tak:

A co do wpłynmięcia "paru maluszków" to dziurki C to wydaje mi się to całkiem możliwe... no ale chyba prezerawatywę stosujecie przy seksie analnym, co??? Jeśli tak to aż takiej dużej obawy nie ma.
Niestety moj A jest calkowitym przeciwnikiem gumek.... Dziwne, bo ja nie mam pojecia w czym mu to tak przeszkadza, ale jednak....U mnie tabletki tzn. hormony odpadaja, ze wzgledu na zdrowie, na spirale jakos trudno mi sie zdecydowac, wiec jestesmy w kropce....

Ja wole "tradycyjny" seks, ale anal od czasu do czasu, czemu nie? nie my pierwsi i ostatni.... Zalezy od nastawienia partnera, jak odpowiednio nakreci to juz nawet nie wazne w ktora dziurke.....

sex analny powinno sie uprawiac z prezerwatywa ze wzgledu na bakterie... jak twoj partner zlapie jakas chorobe to nie bedzie mu do smiechu jak bedzie musial ptaszka pokazac u lekarza.. po takim seksie dokładne mycie moze nie wiele dac wiec gumka jak najbardziej wskazana

reklama
Do góry