reklama
M
marul
Gość
zagaić???
to się tak nazywa?
to się tak nazywa?
CZESC SZCZESCIARY NIE PISAŁAM DAWNO BO MIAŁAM ZAKAZ SIEDZENIA PRZY KOMPIE W CZWARTEK WYCIAGNELI KI KRAZEK UFF CO ZA ULGA I PIERWSZE O CZYM POMYSŁAM TO SEKSIK ALE MOJ CHŁOP NA SAMA MYSL ZBLADŁ POWIEDZIAL MI ZE SIE MA STRACHA I KONIEC OBSZŁAM SIE SMAKIEM BO ROBIŁ WSZYSTKO ZEBYM TYLKO PIERWSZA ZASNEŁA ALE JUTRO TO SOBIE ODBIJE I WIEM JUZ JAK BO PRZECIEZ KTO GO ZNA LEPIEJ ODE MNIE POZA TYM DZIEWCZYNY JUZ NIE PAMIETAM KIEDY SIE TAK USMIALAM SKAD WY BIERZECIE TE POMYSŁY CHOCIAZ MOJ CHŁOP POWIEDZIAL MIO ZE PO PORODZIE POJDZIE DO LEKARZA I POWIE MU ZEBY DAL MI JEDEN SZEWEK WIECEJ ZBOKOL DZIEWICY MU SIE ZACHCIAŁO CZY CO ;D ;D ;D CHOCIAZ MOGLO BY BYC NICE
Witam
Ja mam jeden szef więcej Serio. Ale uprzedź męża że to wcale nei jest miłe dla kobiety (no dla neigo na pewno) ale potem i tak sie to rozchodzi
A my wczoraj się tak super kochaliśmy z mężem Fantastycznei. Pomijając moje obawy jak ise odprężyąłm to sex analny był super a mąz jaki szczęśliwy.
PZDR
Ja mam jeden szef więcej Serio. Ale uprzedź męża że to wcale nei jest miłe dla kobiety (no dla neigo na pewno) ale potem i tak sie to rozchodzi
A my wczoraj się tak super kochaliśmy z mężem Fantastycznei. Pomijając moje obawy jak ise odprężyąłm to sex analny był super a mąz jaki szczęśliwy.
PZDR
reklama
JEJKU JA MAM NADZIEJE ZE ON TYLKO ZARTOWAŁ EWA JAJ ZAZDROSZCZE CI UDANEGO SEKSU JA JUZ CHCE URODZIC I WROCIC DO SPRAWNOSCI FIZYCZNEJ BO NA RAZIE TO SIE WIECEJ NASTEKAM NAMECZE I TO WCALE NIE Z PRZYJEMNOSCI JEST MI CIEZKO JAK CHOLERA I CZUJE SIE PRZY TYM STRASZNIE