reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

reklama
Co o tym sądzicie? Ja nigdy nie próbowałam i nie zdecyduje sie. Ale moze to przez uprzedzenia...:zawstydzona/y:

No tak.Niektóre się boją ,niektóre się wstydzą a ja mam trochę inny problem. Ja bym chciała spóbować tyle mój mąż jakoś nigdy o tym nie wspomniał i głupio mi jakoś tak zacząć.:zawstydzona/y:

Hej nie wiem co pozadzić hmm bo u mnie to mąż inicjował :) Ja nie przepadam za bardzo ale raz na jakiś czas, może być:)

Jaka była Twoja reakcja na taką propozycję? On niby jest dość śmiały jeśli chodzi o sex ,ale wiesz w sumie to nie wiem jakie ma zdanie na ten temat i czego się mogę spodziewać.

czesc dziewczynki czytam sobie wasze posciki i sa b interesujace.ciesze sie ze jest duzo kobietek lubiacych ten rodzaj sexu-bo ja go uwielbialam -przed ciaza.bo po ciazy niestety ale dostalam hemoroidow i koniec szalenstw.chociaz moj maz namawia mnie ale ja sie jednak troche obawiam jak to bedzie.bo te ktore doznaly tego ujemnego skutku ciazy to wiedza jak to jest.czy niewiecie dziewczyny jak to jestz ta przypadloscia w czasie sexu analnego.p.s. dla tych ktore jeszcze tego nie sprobowaly WARTO,WARTO,WARTO....a meza buzia bedzie wygladac tak:-)

Hej moja reakcja była taka że nie zaprotestowałam. Może jakoś naprowadz Go na ten temat może oglądając jakiś film, albo zapytaj wprost co o tym myśli. Ja raczej bym nie zapytała i pewnie do tej pory byśmy sie tak nie kochali gdyby nie Jego inicjatywa:) ale to dlatego że ja nie miałam żadnych doświadczeń i wszystkiego uczyłam sie z Nim. Osobiście nie jestem zwolenniczką sexu analnego lubie raz na jakiś czas:) Z tym filmem to chyba dobry pomysł o ile oglądacie? Pozdrawiam

reklama
Oglądamy ( od czasu do czasu) i faktycznie myślę że to może być dobry wstęp do rozmowy.Muszę się do niej przygoować.:zawstydzona/y: Mąż jest raczej otwary na różne propozycje,ale nie wiem czy akurat ta mu przypadnie do gustu:)

Do góry