reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

Ze szwem to poważnie. Mam jeden więcej. Ale bolało przy stosunku bardzo. :(
Ja jak Olka urodziłam to pierwsze co amrzyłam to o sexie z mężem :-[ :laugh: Ale było warto . Nie wytrzymaliśmy pełnych 6 tygodni połogu. Kochaliśmy się juz delikatnei po 4 tygodniach.

Lucyann pisze:
Ewa czy Tobie tez daje satysfakcjie jak twoja polowica jest taka szczesliwa i podniecona?? ;D a z tym szfem to powiedzcie dziewczyny ze zartujecie..... ;) to chyba nie jast takie super???
OGROMNĄ :) :) :) On jest poprostu jak dziecko

reklama
I JAKIE WRAZENIA BEZ BRZUCHA BEZ DODATKOWYCH KIILOGRAMOW BYŁO LEPIEJ NIZ PRZED CIAZA ALE JESTENM CIEKAWSKA BO WIESZ SA ROZNE OPINIE NIEKTORZY MOWIA ZE GORZEJ ZE KOBIETA MA PROBLEM Z ORGAZMEM I WOGOLE TRACI OCHOTE A PRZED CHWILKA SIE DOWIEDZIALAM ZE SEKS JEST ESZCZE LEPSZY A ORGAZM INTENSYWNIEJSZY?

Ja mam nadzieje ze bedzie rownie cudownie jak jest teraz tylko chyba juz inaczej.... ;D ;D ;D ;D ;D
Po porodzie pogadamy narzie zbieram dane tak jak ty Basieńka...... :p ale juz mnie tak nosi a brzuszek przedemna i ciezko a tu dopiero polmetek....

HEJ
PO CIąZY JEST TRICHE INACZEJ TEGO NEI DA SIę UKRYC I BRAKUJE CI BRZUSZKA :) ALE JA OSOBISCIE NEI MIAłAM PROBLEMU Z NAPIECIEM MIESNI POCHWY PO PORODZIE.
BEDZIE DOBRZE :)

reklama
Do góry