reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

ja mam swój prosty przepis: robię biszkopt ciutkę nasączam herbatą na to kładę bitą śmietanę ubitą z kremem śmietankowym z dr. odkera taki w różowym opakowaniu dodaje się go pod koniec ubijania polewam ugotowanym kajmakiem ( mleko skondensowane w puszcze gotowane 6 godzin) posypuję mega ilością orzechów i zjadamy.

reklama
Rozalka może takie Snikers
tego osobiscie nie robiłam z tego przepisu, ale wykorzystywałam inne przepisy z tego bloga:tak:
ja jakoś średnio zaczynam podchodzić do tej strony. już drugą rzecz robiłam tort i nie powalił mnie na kolana.mam wrażenie że jak kucharz dziewczyna nie pisze mini szczególików tajemnic i porad i dlatego niektóe rzeczy nie wyjdą.
ja robiłam to na święta
Lekki tort czekoladowy z orzechami i owocami
i aby to ciasto odkleić od papieru i wyjąc z tortownicy oj cud ciasto owszem smaczne i to bardzo ale niezmiernie się łamie jest wilgotne ale lepkie.
jeśli któaś by robiła to polecam boki tortownicy wysmarować i posypać kaszą manną.

ja chyba zostaje wierna przepisom z kuchni tv.

reklama
Do góry