reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

taki torcik ser z myszkami to moje marzenie, zebym mogła kiedys Hubkowi zamówić....:sorry2:wiem, że byłby zachwycony:tak:
gdzie zamawiałas go madzia??u Sowy:confused:
tak Justynko u Sowy:tak::tak:
Ewcia zdolna mamuśka z Ciebie, mój synuś pewnie też by byłby szczesliwy z takiego autka

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia sliczne torty :tak::tak::tak:
Gosiu słodki ten torcik z kucykami :tak:
Madzia bardzo fajny pomysł ...jestem ciekawa ile cie ten tort wyniósł u Sowy?........Kondi chce piłke do nogi;-):cool2:

Wolfia super torciki :tak:

u nas też czasu brak na dopracowanie ale i tak dobrze że zdążyłam zrobić bo zajęło mi zrobienie z 15 minut i dobrze że wyrobiłam się przed gośćmi :-D

a na torciku może nie kucyki ale koniki Emilka sama sobie wybrała w sklepie wiec ma takie które sama chciała ;-)

no i dziekuje za miłe słowa ;-):-)

jejku jakie wspaniale torty, ptrzy Was dziewczyny to tylko kompleksow mozna sie nabawic...SUUPEEEEEER!!!!!!!!!

Ratuuuunku...
szukam przepisu na dobre ciasto Snickers,ktos tu kiedys miała,ale za "chiny ludowe" nie moge znalezc w wyszukiwarce,a nie chce mi sie czytac całego watku....:baffled:

tez cos mi sie prz<pomina ze cos kiedys bylo, niestety nie wiem kiedy.........a sama bym chetnie snickersora zjadla...

reklama
Do góry