reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
a ja sie chwalę Weroniki tortem, którym była zachwycona:tak:
mamusi brak zdolności takich cukierniczych jak ma np agusia wiec trzeba było zamawiać:tak:

Załączniki

• DSC_0115.jpg
    DSC_0115.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 55
Madziu taki tort ser robi wrażenie:tak::tak: Najważniejsze, że Weronika zadowolona:-)

Gosiu prześliczny tort zrobiłaś:tak: Różowy i z kucykami;-)

To i ja pokaże swoje, choć przyznam szczerze, że nie są dopracowane, z braku czasu po prostu:sorry2: Za to były naprawdę smaczne, a Victorowi bardzo się podobało autko Pata, mimo że mama przednią szybę zrobiła z biszkoptu a nie z kremu (nie pomyślałam i zamalowałam na czerwono:sorry2:), to i tak było super, bo Pat miał śnieg na szybie, tylko nie miał wycieraczek - tak sobie mój syn wymyślił:-p:-D

Załączniki

• tort_oli.jpg
    tort_oli.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 49
  • tort_victor.jpg
    tort_victor.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 63
  • torty.jpg
    torty.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 65
Ale super torciki,ja mojego chyba nie pokaże,bo tragedia normalnie;-),no ale dziecku sie podobał.:-D

reklama
ale cuda te torciki:tak::tak: i napewno smakowite:tak::-)

taki torcik ser z myszkami to moje marzenie, zebym mogła kiedys Hubkowi zamówić....:sorry2:wiem, że byłby zachwycony:tak:
gdzie zamawiałas go madzia??u Sowy:confused:

Wolfia torcik-furgonetka Listonosza Pata bombowy!!!!!:tak::tak: zdolniacha jesteś!!!!

Gosia widzę, że marzenie Emilki spełnione - miał byc torcik z kucykami i był!:tak::-)

Do góry