reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
a ja sie chwalę Weroniki tortem, którym była zachwycona:tak:
mamusi brak zdolności takich cukierniczych jak ma np agusia wiec trzeba było zamawiać:tak:

Załączniki

• DSC_0115.jpg
    DSC_0115.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 50
Madziu taki tort ser robi wrażenie:tak::tak: Najważniejsze, że Weronika zadowolona:-)

Gosiu prześliczny tort zrobiłaś:tak: Różowy i z kucykami;-)

To i ja pokaże swoje, choć przyznam szczerze, że nie są dopracowane, z braku czasu po prostu:sorry2: Za to były naprawdę smaczne, a Victorowi bardzo się podobało autko Pata, mimo że mama przednią szybę zrobiła z biszkoptu a nie z kremu (nie pomyślałam i zamalowałam na czerwono:sorry2:), to i tak było super, bo Pat miał śnieg na szybie, tylko nie miał wycieraczek - tak sobie mój syn wymyślił:-p:-D

Załączniki

• tort_oli.jpg
    tort_oli.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 44
  • tort_victor.jpg
    tort_victor.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 57
  • torty.jpg
    torty.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 60
Ale super torciki,ja mojego chyba nie pokaże,bo tragedia normalnie;-),no ale dziecku sie podobał.:-D

reklama
ale cuda te torciki:tak::tak: i napewno smakowite:tak::-)

taki torcik ser z myszkami to moje marzenie, zebym mogła kiedys Hubkowi zamówić....:sorry2:wiem, że byłby zachwycony:tak:
gdzie zamawiałas go madzia??u Sowy:confused:

Wolfia torcik-furgonetka Listonosza Pata bombowy!!!!!:tak::tak: zdolniacha jesteś!!!!

Gosia widzę, że marzenie Emilki spełnione - miał byc torcik z kucykami i był!:tak::-)

Do góry