reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Nasz jest jednoczęściowy, od środka ma biały baranek i podszewkę,ale nie z tych zimnych śliskich. A na zewnątrz jest z materiału,a nie z ortalionu,czy czegoś takiego nieprzemakalnego więc jest miękki.
Julitka jak zimowa księżniczka wygląda. Przepięknie:-D

reklama
Donkat, Julitka super wygląda.
My mamy jednoczęściowy kombinezon- jakiej firmy nie wiem bo jest zapakowany jeszcze i czeka na zimę. Dodatkowo mamy takie cieplejsze spodenki na szeleczkach a ostatnio wynalazłam zajebisty kożuszek w lumpie. Teraz tylko zastanawiam sie czy będzie okazja to wszytko założyć, bo to są takie cieplusie ciuszki tzn. czy będzie zima?

W HaMie w ogole sa sliczne ciuszki dla dziewczynek, bo dla chlopcow jakas bryndza - wszytskie jednakowe i malo oryginalne.

I znow pytanie:confused: Czy kombinezon na zime kupujecie dwuczesciowy czy jednoczesciowy? Jaki jest bardziej praktyczny???:confused:

ja kupiłam dwuczęściowy Zuzka nie grymasi przy ubieraniu więc szybkość z jaką wkłada się kombinezon nie miała dla nas znaczenia a stwierdziłam że dwuczęściowy jest praktyczniejszy bo można używać kurteczki osobno
i warto zwrócić uwagę czy kombinezon nie jest zbyt "nadmuchany" mnie podobał się taki jeden ale jak Zuzka go przymierzyła to tragedia wyglądała jak mały kosmita nie mówiąc o tym że poruszanie się w czymś takim jest praktycznie niemożliwe
Też tak uważam i na pewno kupię dwuczęściowy.

klavell, kupilam je na wyprzedazy pod koniec zeszlej zimy. a kosztowalo smieszne pieniadze, bo 5Ł:szok::szok: oszalalam na jego widok. na razie jescze troszke przyduzawe na moja gwiazdke,a wdodatku cos nie byla zadowolona, gdy je zalozylam, co z reszta widac na zdjeciach:-D:-D
mam nadzieje, ze te kozaczki bede w UK H&M, bob bym je chetni kupila;-)

gabids, ty mialam leciec do H&M zobaczyc, sa te kozaczki?

niestety nie bylo w UK tych cudnych misiowych kozaczkow, t zn jest spro podobnych, tylko ze spod maja nie na nasze zimy, a raczej na angielksa pogode i wozenie dziecka w wozku.
klavell, kupilam za to sliczna misiowa czapeczke na zime:-)cudna:-) nie mam juz aparatu, wiec zdjecia nie wkleje:-( julitka w niej wyglada bombowo:happy: tez w H&M, moze i uwas bedzie

reklama
Do góry