reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
U nas w domu też kredek jest pelno ale Ola niestety musi je przed Mateuszkiem chować bo on je gryzie i próbuje zjeść:baffled:

natchnelzscie mnie na rzsowanie. kiedzs cyztalam o tzm, ale yapmnialam:zawstydzona/y:
pisali, ye sa takie specjalne nietokszcyne krdeki swiecowe, tzlko gdyie je kupic__:sorry2:

my mamy wlaśnie takie nietoksyczne i teraz chyba wszystkie takie są więc żadnego problemu ze znalezieniem ich nie będzie;-)

Dwa dni temu jak byłam u mojej kuzynki widziałam jak jej synek (20 miesięcy) zjadł kredkę świecową :baffled: więc wydaje mi się że albo trzeba bardzooo pilnować albo jeszcze trochę poczekać
ja kiedyś malowałam z Zuzią łapkami takimi specjalnymi farbami i było super ale nie można myło małej na sekundę spuścić z oka :rofl2:
a może taka tablica na której się piszę takim rysikiem a potem wszystko można zmazać w Biedronce chyba takie byly

My mamy taka tablice z Ikea z jednej strony rysuje sie scieralnymi mazakami z drugiej kreda.Fajna sprawa.

reklama
O widzę że temat kombinezonów zimowych został już poruszony ja chcę kupić dwu częściowy jak będzie cieplej to będę ubierała samą kurteczkę, a np: na sanki cały kombinezon, i dzisiaj weszłam do coccodrillo i oglądałam tam kombinezonik na zimę (fajne mają) ale taki komplecik (kurteczka + spodenki) wychodzi około 240 zł i mam do Was pytanie w jakich w ogóle cenach są takie kombinezony???? Ile kosztują u Was i czy taka cena to norma za taki komplet zimowy?????

Do góry