reklama
donkat
Fanka BB :)
U nas w domu też kredek jest pelno ale Ola niestety musi je przed Mateuszkiem chować bo on je gryzie i próbuje zjeść
natchnelzscie mnie na rzsowanie. kiedzs cyztalam o tzm, ale yapmnialam
pisali, ye sa takie specjalne nietokszcyne krdeki swiecowe, tzlko gdyie je kupic__
U nas w domu też kredek jest pelno ale Ola niestety musi je przed Mateuszkiem chować bo on je gryzie i próbuje zjeść
donkat
znalazlam w necie takie nietoksyczne. GRAND KREDKI ŚWIECOWE NIETOKSYCZNE 12 KOLORÓW
chyba trzeba na zywo poszukac w ksiegarni lub markecie
klavell, a wasze jakie sa? jakiej firmy?
chyba trzeba na zywo poszukac w ksiegarni lub markecie
klavell, a wasze jakie sa? jakiej firmy?
na allegro są takie dla dzieci 1+:
24 jumbo kredki dla małych rączek Crayola 1+ (445448581) - Aukcje internetowe Allegro
24 jumbo kredki dla małych rączek Crayola 1+ (445448581) - Aukcje internetowe Allegro
donkat
my mamy wlaśnie takie nietoksyczne i teraz chyba wszystkie takie są więc żadnego problemu ze znalezieniem ich nie będzie;-)
ja ciemniak jestem w tych sprawach jescze
na allegro są takie dla dzieci 1+:
zaraz zobacze
luandzia1
Entuzjast(k)a
Dwa dni temu jak byłam u mojej kuzynki widziałam jak jej synek (20 miesięcy) zjadł kredkę świecową więc wydaje mi się że albo trzeba bardzooo pilnować albo jeszcze trochę poczekać
ja kiedyś malowałam z Zuzią łapkami takimi specjalnymi farbami i było super ale nie można myło małej na sekundę spuścić z oka
a może taka tablica na której się piszę takim rysikiem a potem wszystko można zmazać w Biedronce chyba takie byly
ja kiedyś malowałam z Zuzią łapkami takimi specjalnymi farbami i było super ale nie można myło małej na sekundę spuścić z oka
a może taka tablica na której się piszę takim rysikiem a potem wszystko można zmazać w Biedronce chyba takie byly
reklama
O widzę że temat kombinezonów zimowych został już poruszony ja chcę kupić dwu częściowy jak będzie cieplej to będę ubierała samą kurteczkę, a np: na sanki cały kombinezon, i dzisiaj weszłam do coccodrillo i oglądałam tam kombinezonik na zimę (fajne mają) ale taki komplecik (kurteczka + spodenki) wychodzi około 240 zł i mam do Was pytanie w jakich w ogóle cenach są takie kombinezony???? Ile kosztują u Was i czy taka cena to norma za taki komplet zimowy?????