reklama
ja mam to samo teraz jak kupuję spodnie to zwracam uwagę, żeby były z tą regulowaną na guziczki gumką w środku bo inne lecą jej z tyłka a co do majtek to Tuśka tak samo ma jeszcze kilka par kupionych jako pierwsze;-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My majtochy to juz chyba 4 rozmiar mamy,bo mojemu synusiowi "siusiak rosnie"
donkat
Fanka BB :)
My majtochy to juz chyba 4 rozmiar mamy,bo mojemu synusiowi "siusiak rosnie"
łohohoho! tylko pozazdroscic
dziewczynki wiem ze ten temat była wielkorotnie wałkowany ale cholerka nie mam czasu szukac postów :/
chce kupić Julci rowerek i sie zastanawiam ile calowy?? najbezpiecznie byłoby chyba kupić 14 ale bardzo mało ich jest na allegro poradzcie.... dodam że Jula jest drobna....
Justyna no nono
chce kupić Julci rowerek i sie zastanawiam ile calowy?? najbezpiecznie byłoby chyba kupić 14 ale bardzo mało ich jest na allegro poradzcie.... dodam że Jula jest drobna....
Justyna no nono
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz nadal jeździ na 12 i dobrze mu się jeździ ,z tego co wiem Adaś Agulki ma 14 i też podobno śmiga na nim bez problemów. Asia ty masz ten plus że jak kupisz 12 to później Lenka będzie mogła na nim jeździc a wtedy Julci zmienicie na wiekszy ....
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jak myślicie, czy to jest kurtka na teraz, na najbliższy miesiąc? Kurtka sportowa ocieplana polarem ( 4-5lat) (1840391477) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mysle,ze teraz ale na rano, jak ida do przedszkola, wiec za miesiac tez ja jeszcze ponosiJak myślicie, czy to jest kurtka na teraz, na najbliższy miesiąc? Kurtka sportowa ocieplana polarem ( 4-5lat) (1840391477) - Aukcje internetowe Allegro