justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie dała tyle za takie bluzki.................. nic rewelacyjnego, nadzwyczajnego w nich nie ma, tylko tyle że na metce NEXT
Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
A wiesz Agulka, że od kilku dni łażę po allegro i nic ciekawego nie mogę znaleźć. A jak jest to strasznie drogie. A next robi naprawdę dobre gatunkowo ubrania. Ja nie kupuję ubrań dla metki
właściwie i macie racje ................ pisząc tego posta sugerowałam się swoimi wydatkami na takie rzeczy, ja ostatnio tylko albo w lumpie albo używane na allegro kupuje, bo wiadomo................Aga a za ile Ty kupujesz nowe bluzki?? Bo jak dla mnie to nie ejst jakas super wygorowana cena, tym bardziej,ze juz na foto wygladaja na solidna bawelne
oglądałam wczoraj ich ofertę dośc ciekawa jest