reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
cześć, ja jeszcze nie jestem mamą ale jestem bardzo prorodzinna i już się nie mogę doczekać kiedy będziemy mieć dzidziusia!Co do rzadkich imion to szczerze mowiąc nie miałam styczności osobiście z jakimiś mega oryginalnymi. Takie według mnie niepospolite z którymi miałam styczność to Jagoda, Olaf, Samuel, Donata, Dorian, Larysa. Moi znajomi chcieli synowi dać na imię Bruno ale dali Wiktor bo bardziej do nazwiska pasowało;) uważam, że teraz nie spotyka się imienia Urszula (hehehe, to moje;-) ) dawno nie słyszałam o Edytkach, Beatkach, Ilonach i Iwonach. Ja jak będę miała córeczkę to będzie Aleksandra-zakochaliśmy się w tym imieniu!!!! Ja do tego chciałabym jeszcze dodać Marianna. Aleksandra Marianna-tak dostojnie:-)A Oleńka tak słodko!!!!Na drugim miejscu jest Lena a potem Amelia.W grę wchodziłyby też: Emilia, Adrianna, Natalia, Klaudia, Mia, Maja, Kaja,Zuzanna,Laura,Melania,Gabriela,Izabela .Mam mieszane uczucia co do Anastazji,Kariny, Liwii, Klary, Lary i Nadii-ale są na liście rezerwowej ;-)Co do imion dla chłopaczka to mam mniej koncepcji, jak narazie Max, Alex,Dominik, Norbert(trochę dużo "r" i może być "twarde") no i Dawid-ale co do tego mój mężczyzna kochany stwierdził, że może być Dawid ale tylko wtedy jak drugie dziecko nazwiemy Goliat, hehehehe, zrozumiałam ironię i narazie chyba, chyba odpuszczę;-)

Iga:-):-):-)-śliczne imię!!!córeńka mojej koleżanki nosi takie imię!jest śliczna dziewczynką!!
mam kolegę który spodziewa sie narodzin córy...wczoraj gadaliśmy o imionach,mówi że póki co się wahają..POLA,ANTONINA,BLANKA:-D:-D:-D

reklama
Do góry