cześć, ja jeszcze nie jestem mamą ale jestem bardzo prorodzinna i już się nie mogę doczekać kiedy będziemy mieć dzidziusia!Co do rzadkich imion to szczerze mowiąc nie miałam styczności osobiście z jakimiś mega oryginalnymi. Takie według mnie niepospolite z którymi miałam styczność to Jagoda, Olaf, Samuel, Donata, Dorian, Larysa. Moi znajomi chcieli synowi dać na imię Bruno ale dali Wiktor bo bardziej do nazwiska pasowało
uważam, że teraz nie spotyka się imienia Urszula (hehehe, to moje;-) ) dawno nie słyszałam o Edytkach, Beatkach, Ilonach i Iwonach. Ja jak będę miała córeczkę to będzie
Aleksandra-zakochaliśmy się w tym imieniu!!!! Ja do tego chciałabym jeszcze dodać
Marianna. Aleksandra Marianna-tak dostojnie:-)A Oleńka tak słodko!!!!Na drugim miejscu jest
Lena a potem
Amelia.W grę wchodziłyby też: Emilia, Adrianna, Natalia, Klaudia, Mia, Maja, Kaja,Zuzanna,Laura,Melania,Gabriela,Izabela .Mam mieszane uczucia co do Anastazji,Kariny, Liwii, Klary, Lary i Nadii-ale są na liście rezerwowej ;-)Co do imion dla chłopaczka to mam mniej koncepcji, jak narazie Max, Alex,Dominik, Norbert(trochę dużo "r" i może być "twarde") no i Dawid-ale co do tego mój mężczyzna kochany stwierdził, że może być Dawid ale tylko wtedy jak drugie dziecko nazwiemy Goliat, hehehehe, zrozumiałam ironię i narazie chyba,
chyba odpuszczę;-)