hym Emsmeralda szczerze mowiac srednio mi sie podoba ale za to Esme bradzo wedlug mnie jest bardzo dzewczece. Moj synek ma popularnie na imie bo Mikolaj ostatnio zauwazylam ze teraz czesto nadawane gdzyby wiedziala to by sie pewnie tak nie nazywal Co prawda nie jestem tez za imionami przeginajaymi w druga strone moj chlopak chcial zeby maly nazywal sie Iwo nie zgodzilam sie bo kojarzy mi sei za bardzo z telenowela a on chcial tak nazwac bo jest samochod EVO wiec jego pobudki tez nie byly jakies szczegolne dla dziew3czynki podoba mi sie Kalina no uwielbiam to imie bez wgledy na to czy jest popularen czy staroswiecki no poprostu przesliczne:-)
a w klasie mam Shrley i nie widze zeby miala problemy z powodu imienia tak samo znalam pewna Ksenie (imie dane z bajki akurat negatywna postac) wiec imie raczej nie nieszy zycia ani specialnie nie krzywdzi.
a w klasie mam Shrley i nie widze zeby miala problemy z powodu imienia tak samo znalam pewna Ksenie (imie dane z bajki akurat negatywna postac) wiec imie raczej nie nieszy zycia ani specialnie nie krzywdzi.