reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Witam wszystkie mamy, dzis dolaczylam do was, chcialabym przedstawic moich urwisow Ra:uf 21 miesiecy i Raheem 5 miesiecy :-)

pozdrawiam
Kasia A.

reklama
To znów ja;-) moje dwa szcęścia-Lena Hanna i 4:-) tygodniowa Masza Sonia!
Jak dla mnie nadal dla chłopca rewelacja to-Leon.Lucjan, Gustaw!Jak kiedys przydazy Nam si jakas wpadka i wyskoczy chłopiec to któres z tej trójeczki napewno wybierzemy.Pozdrawiam

mi się podoba imię Larissa- od Greckiego miasta, jednak w Polsce pewnie zaakceptują wersję z Rosyjskiego Larysa :no:
a dla chłopca podoba mi sie Olivier i Gabriel :)

Cześć ;-)

A co myślicie o imieniu dla dziewczynki Layla (/Laila) ??? Szczerze powiem- odkryłam je na tym wątku paredziesiąt stron wcześniej i mnie zafascynowało :-) Bardzo mi się podoba, a powoli zastanawiam się nad jakimiś fajnymi imionami... Tylko jak z rejestracją takiego imienia w PL? Mogą robić problemy?:confused2: I w ogóle prawie nic nie znalazłam w necie na temat tego imienia- jakby prawie nie istniało?! :eek: Jeśli ktoś wie coś więcej to podzielcie się proszę swoją wiedzą i opinią na temat takiego imienia :-)

Dzięki i Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamy! ;-)

Cześć ;-)

A co myślicie o imieniu dla dziewczynki Layla (/Laila) ??? Szczerze powiem- odkryłam je na tym wątku paredziesiąt stron wcześniej i mnie zafascynowało :-) Bardzo mi się podoba, a powoli zastanawiam się nad jakimiś fajnymi imionami... Tylko jak z rejestracją takiego imienia w PL? Mogą robić problemy?:confused2: I w ogóle prawie nic nie znalazłam w necie na temat tego imienia- jakby prawie nie istniało?! :eek: Jeśli ktoś wie coś więcej to podzielcie się proszę swoją wiedzą i opinią na temat takiego imienia :-)

Dzięki i Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe Mamy! ;-)

jest to imię arabskie. co do rejestracji to z Lailą to powinno przejść w przypadku pary niemieszanej, ale z Laylą może już być problem. Warto jednak zorientować się jak to jest w miejscowym USC.
Co do imienia to jest śliczne. Też mi się bardzo podoba, ale zachowałabym pisownię LAYLA

Opis:imię pochodzenia arabskiego.
Zdrobnienia:Lailka, Laja, Lajka, Lajla, Ila, Ilka, Ilusia, Ilunia
Charakterystyka:zwiewna i romantyczna. Lubi podkreślać swoją kobiecość. Zawsze stara się być łagodna oraz delikatna, ale czasami potrafi wybuchnąć niczym wulkan. Nie umie się długo gniewać.

reklama
Do góry