reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

przypomniało mi sie pewne imie
-kasjan(czy kastian)--jakos tak-usłyszałam pierwszy raz kiedys na placu zabaw

w zyciu bym tak nie dała

reklama
O jak tu dużo oryginalnych imion :)

Moje dziewczyny mają popularne imiona choc jak dawałam imie starszej córci to Maja jeszcze nie była tak popularna jak teraz no ale cóz zrobić :( a młodsza będzie Patrycja

natomiast słyszałam o imieniu Ariel - do klasy chodziłam przez rok z takim :), Amadeusza ma kolega z pracy i jedna foremka ma Doriana - też ciekawe imię
W przedszkolu moja córka ma koleżankę Nike ( wszystko o gdyby nie nazywała się Kowalska - absurdem jest dla mnie takie niedopasowanie no ale jak kto lubi ) - ja uważam że imię powinno być dopasowane do nazwiska żeby nie brzmiało idiotycznie

czytała że uważacie Emila za rzadkie imię to albo ja mieszkam w innym regionie albo sie coś pozmieniało bo u nas Emilów sporo osobiście znam 4 :) a z widzenia wiecej

jsorbek--Ariel ??ja tez sie spotkalam z tym im
w podstawowce chodziłam do klasy B a w A był chlopak o tym im/oczywisxcie pierwsze skojarzenie to z proszkiem...

a zas kolezanki syn na 2 o ile kojarze ma jakos MORFEUSZ
czy tak nie naywała sie jakas postac z MATRIXA?bo cos kolezanka wspomniała zejej mąż tak chciał ze wzgl.na postac z tego filmu
i jak chrzcili dziecko to powiedzieli DANIEL MORFEUSZ a wszyscy w szoku co za 2 imie
no ale 2.to co tam,dobrze ze nie 1.

reklama
Witam.
Mój syn ma na imie Morfeusz. Fakt,nie mam polskiego nazwiska więc komponuje się to ładnie.Niemniej nie spotkałam się jeszcze z negatywna opinią.Syn lubi swoje imię a i otoczenie reaguje bardzo pozytywnie.

Do góry