reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Kalina stoi u mnie na pierwszym miejscu i jakbym miała córeczkę to tak bym ją nazwałam ale z tych co wyminiłaś najbardziej jeszcze spodobały mi się Nela i Jaśminka a dla chłopca chyba Gabryś;-)

reklama
Witam :)

Chciałam się dołączyć :)

Oczekujemy dzieciątka i nasze typy to: Gaja, Olga, Rita oraz Lars, Edgar, Bruno.

Jeśli to będzie dziewczynka, dostanie drugie imię po mojej mamie, Alicja.

u mojej córci w przedszkolu jest Miłochna
wszyscy mówią do niej Miłka
teraz jej Mama jest znów w ciąży i ciekawa jestem jakie imię wybiorą

a niania mojej córci właśnie urodziła córeczkę i dała jej na imię Flawia
ona zdrobnień nie używa,
do mojej córci też zawsze mówiła pełnym imieniem, co mi bardzo przypadło do gustu, więc wiem czemu sama wybrała tak oryginalne imię

reklama
hmm za błedy przepraszam,jeszcze nie mam wprawy w pis.bloga--ale mam nadzieje ze będzie sie go miło czytac

Ostatnia edycja:
Do góry