Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.wiem zanim ja tak nazwalismy, wszystko na ten temat przeczytalam, wiem nawet, ze to byla jedna z nimf, ktora opiekowala sie zeusem
No cóż...Olimpia chyba też do popularnych nie należy
Co do "dziwnych" imion to nie sądzę, żeby dzieciaki w przedszkolu się śmiały - myśle, że to raczej wychodzi później i raczej od rodziców, dla dzieci tak naprawdę wszystko jest naturalne
A tak poza tym to któraś z Was pisała o tym, że fajnie mieć oryginalne imię bo w koło same Kasie i Anie - i tak do mnie dotarło - że ja nie znam ŻADNEJ małej Kasi
:-) Osobiście 3 Olimpie chodziły ze mną do klasy w gimnazjum, 5-letnia sąsiadeczka też jest Olimpia :-) jeszcze ze 3 z widzenia kojarzę, że Olimpie, nigdy nie powiedziałabym, że to rzadkie imięNo cóż...Olimpia chyba też do popularnych nie należy
Ale denerwuje mnie reakcja ludzi - robią taki miny, że tylko zdjęcie zrobić i wręczyć ;-)
Druga rzecz to tłumaczenie, że "nie, nie Oliwia".
Ale nie zmieniłabym tego imienia za nic w świecie.
Teraz będzie Lilianka albo... i tu problem, myslę nad Remigiuszem.