reklama
Corin
Mama Trójki :)
Asiac, jak poczulam pierwsze ruchy to potem miałam aż 2 tyg przerwy i od zmysłów aż odchodziłam. Potem znów się pojawiły i znów kilka dni przerwy. W końcu kupiłam detektor tetna, bo dostawalam po mału na glowę ze strachu ;-) Tak naprawdę codziennie czuję dopiero od ubiegłego czwartku i napawam się tym Powiedziałam o tym lekarzowi, a ten stwierdził ze na początku sa to tak subtelne ruchy, ze mamy prawo przez kilka dni nie odczuwać ruchów.
U mnie w sumie wieczorem szarżuje, w dzień kopie. Rano za to śpi.Czesc wszystkim! Zgadzam sie ze zjawisko nie do opisania,i bardzo mile,(19tydz.)mysle ze od momentu kiedy sie juz porusza i to czujesz duzo bardziej nas zbliza, bo daje znac ze tam jest...Bardzo sie ciesze i ostatnio duzo gadamy he he choc jeszcze nie wiem czy on czy ona ale uzbroilam sie w cierpliwosc do poniedz.ide na usg!Moja dzidzia najbardziej jest aktywna poznym wieczorem i wczesnie rano,w dzien tak sobie.
To chyba zależy od dziecka. Ja poczułam dosyć wcześnie a to będzie pierwsze dziecko.Czytalam ze jesli to pierwszy dzidzius ruchy czujemy troche pozniej ,niz przy kazdej nastepnej ciazy...ale czy tak jest?
Tak. Ja tak miałam z tydzień ciszy.dziewczyny jak to jest wczoraj mojego maluszka pierwszy raz poczułam a dzisiaj jakaś cisza w brzuszku czekałam dzisiaj na jakieś ruchy a tu nic czy u was też tak było ?
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma się czym martwić. Niedługo nie da Ci spokoju.
danuska
Fanka BB :)
A teraz ja zaczynam się denerwować bo małej od wczoraj prawie nie czuję. :-(
Miczka
Danuska może ma leniwy dzień ;-) Moje we wtorek takie miało. Za to w środę nadrobiło na pewno wszystko jest w porządku.
danuska
Miczka, pewnie tak, ale sama wiesz jak jest... nie potrafimy się nie denerwować. Nigdy nie byłam tak wsłuchana i zainteresowana tym co się dzieje w moim uranizmie, a teraz zauważam każdą najmniejszą zmianę.
Miczka
Wiem Danuska, ojjj wiem sama nie raz wpadałam w taką panikę. Ale po to tu jesteśmy żeby się przywrócić do równowagi ;-)
reklama
Corin
Mama Trójki :)
danuska, napewno wszyswtko jest ok. Pamiętasz jak ja swirowalam? Zawsze mozesz podejść do przychodni, żeby pielęgniarka ci wysłuchała tetna. Uspokoisz się wtedy. One to zrobią bez rejestracji.