reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Maleństw

To takie uczucie: regularne uderzanie przez dłuższy czas w jednym miejscu ale tak jakby całym ciałkiem dzidzia się odbijała, w pierwszej ciąży młody tak samo robił jak czkać zaczynał to nawet przez 30 minut potrafił odbijać się od ścian na początku się śmiałam pod koniec ciąży miałam tego dość ;-) bo spać nie mogłam przez te czkawki.

reklama
Corin kochana na bank jest wszystko ok,mój lekarz wczoraj sie zaskoczył jak brzuszek zaczął mi skakać i powiedział,że mam strasznie wrażliwe ciało na ruchy Misi,bo dopiero w sumie powinnam teraz w 1szej ciąży zaczynać czuc ruchy także pewnie wlazła Twoja dzidzia gdzieś i sie bawi w ciuciubabkę z Tobą :*

Corin, no właśnie miałam się zapytać, czy używasz jeszcze tego detektora, ale widzę, że się jeszcze przydaje - ja po dwóch dodatkowych wizytach USG przestałam się martwić czasowym brakiem ruchu.....

wczoraj Mateusz tak się rozbrykał, że prawie zaczęło mi to przeszkadzać.... :)

Corin, a jaki masz detektor? Ja w pierwszej ciazy mialam Summera, ale nic nie bylo slychac...:baffled:

fetal doppler, dokladnie taki

fetal-doppler-3.gif

Corin z nim dostałaś żel? Bo ja też mam summer i doczytałam, że bez żelu to nic słychać nie będzie a najlepsze jest to że żelu z tym aparatem nie sprzedają :baffled:

reklama
Do góry