reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

To takie uczucie: regularne uderzanie przez dłuższy czas w jednym miejscu ale tak jakby całym ciałkiem dzidzia się odbijała, w pierwszej ciąży młody tak samo robił jak czkać zaczynał to nawet przez 30 minut potrafił odbijać się od ścian na początku się śmiałam pod koniec ciąży miałam tego dość ;-) bo spać nie mogłam przez te czkawki.

reklama
Corin kochana na bank jest wszystko ok,mój lekarz wczoraj sie zaskoczył jak brzuszek zaczął mi skakać i powiedział,że mam strasznie wrażliwe ciało na ruchy Misi,bo dopiero w sumie powinnam teraz w 1szej ciąży zaczynać czuc ruchy także pewnie wlazła Twoja dzidzia gdzieś i sie bawi w ciuciubabkę z Tobą :*

Corin, no właśnie miałam się zapytać, czy używasz jeszcze tego detektora, ale widzę, że się jeszcze przydaje - ja po dwóch dodatkowych wizytach USG przestałam się martwić czasowym brakiem ruchu.....

wczoraj Mateusz tak się rozbrykał, że prawie zaczęło mi to przeszkadzać.... :)

Corin, a jaki masz detektor? Ja w pierwszej ciazy mialam Summera, ale nic nie bylo slychac...:baffled:

fetal doppler, dokladnie taki

fetal-doppler-3.gif

Corin z nim dostałaś żel? Bo ja też mam summer i doczytałam, że bez żelu to nic słychać nie będzie a najlepsze jest to że żelu z tym aparatem nie sprzedają :baffled:

reklama
Do góry