reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

No więc ja w koncu To napisze ;-) mam smyrania i bulgotania od 10 stycznia ale nic na dobre jeszcze sie nie rozwinęło czasami wiem na 100% ze to juz to a pozniej tłumacze sobie ,że moze to jelita bądz coś mi sie pomyliło hmmmm.

reklama
Dziewczyny, czytam i troszeczkę zazdroszczę... też się nie mogę doczekać :tak:
W pierwszej ciąży dopiero ok 20 tyg mała dała o sobie znać, mam nadzieję, że teraz trochę szybciej będzie

dwa dni temu poczułam kilka małych "pyknięć" w moim brzuszku. Niestety mój L jeszcze ich nie wyczuwa.. to chyba póki co dla nas tylko wielkie doświadczenie, bo faceci jeszcze tego nie wyczuwaja...
a szkoda
wielka szkoda
:(

Mój mnie wczoraj spytał jakie to uczucie, wiec zadarłam mu koszulkę i bardzo delikatnie posmyralam po brzuchu. Kazałam mu sobie wyobrazić ze czuje to w środku :D Zaczął się chichrać a potem stwierdził ze mi zazdrości ;-)

Dziś o 6 rano przebudziłam się. Patrzę na mój brzuch, a on jakiś krzywy. Dzidzuś przesunął się na lewą stronę i tak się mocno wypiął. A prawa totalnie płaska. Dziwne te uczucie. Taka wybrzuszona kulka. Po chwili gdzieś się schował. Przy pierwszej ciązy miałam tak samo.:-)

Ostatnia edycja:
ja już się też nie mogę doczekać. przy pierwszej ciąży było to trochę szybciej . gratuluję :-D

reklama
Corin, przypomniałaś mi jak moja siostra była w ciąży, to Tuśka ciągle czkawkę miała. Super to było, cały brzuch jej podskakiwał. :-)

Hej Dziewczyny :)
Dzisiaj rano mój mąż mówił, że poczuł ruchy dziecka, bo jak spałam to co ok 3 min skakał mi cały brzuch :)) Odrazu Mu powiedziałam, że to nie ruchy, bo to byłby ewenement, że ojciec czuje je przed matką hehe :)
I jak weszłam dzisiaj na forum i przeczyłam Twój post danuska to tak pomyślałam, że to chyba była czkawka :)) choć nie wiem czy to nie za wcześnie :)

A tak w ogóle to strasznie zazdroszczę Dziewczynom, które już czują ruchy :)
Nie mogę się doczekać aż ja poczuję :)
Pozdrowionka :)

Ostatnia edycja:
Do góry