reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

reklama
Ja jak na razie cierpliwie czekam. Czasem mam wrażenie, że to to ale po chwili zaczyna mi jeszcze w brzuszku burczeć więc czekam dalej. Z Kacprem czułam w 16 tyg. zobaczymy kiedy teraz to będzie.

hej dziewczyny.
nie wiem czy sie martwic, ale tak, jak wczesniej pisalam, poczulam delikatne ruchy mojego maluszka, ale od trzech dni nic sie nie da wyczuc.. nie wiem czy to cos zlego czy isc do lekarza, czy moze ktoras z was tak miala>
Prosze piszcie bo bardzo sie niepokoje!!!!!!!!!!!!!

zuzqa Kochana ja myślę, że to nic złego. Nie denerwuj się. Na tym etapie ciązy ruchy maluszka są bardzo delikatne i może po prostu malec rusza się wolniej i delikatniej i dlatego nic nie czujesz, może zaczyna szaleć w nocy, jak śpisz i dlatego nic nie czujesz. chyba ze czułaś już wyraźne, zdecydowane ruchy i teraz jest cisza, to wtedy leć do ginka, ale jeśli ruchy do tej pory były delikatne, to mysle, ze nie ma powodów do zmartwień. Z drugiej strony jak naprawdę się denerwujesz to umów się na dodtakową wizyte zeby się uspokoić, ale jedź do szpitala na izbę przyjęć, niech Ci zrobią usg, będziesz spokojniejsza:)

Witam szanowne mamy:) U mnie zaczął sie tydz. 16 i raz juz dosc wyraznie "rybka" pluskala:) Pozostałe sytuacje mogłam pomylic z trawieniem choc...:)kto wie:)W ciągu tygodnia brzuch wyskoczył jak oszalały hihi

zuzqa mam dokładnie tak samo tzn czułam pukania i smyrania a tu nagle 3 dni nic sie nie dzieje, objawy ciązy nadal mam wiec zbytnio sie nie zamartwiam .Mozliwe ze dzidzia sie odwróciła i teraz nic nie czuć .Trzeba byc dobrej myśli i cierpliwie czekac.

ja zauwazylam ze jak leze z mala w łozku i czytam jej bajki na dobranoc to malenstwo daje o sobie znac, delikatnie muska brzuch, fajne uczucie jakby domagal sie zeby czytac jeszcze:-)

reklama
a mi to muska jak mam niestrawnosci heheh :-( cholercia, tez bym chciala, ale cos mi sie wydaje ze moje codo bedzie sie ukrywac do ostatiej chwili

Do góry