reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Maleństw

No więc ja w koncu To napisze ;-) mam smyrania i bulgotania od 10 stycznia ale nic na dobre jeszcze sie nie rozwinęło czasami wiem na 100% ze to juz to a pozniej tłumacze sobie ,że moze to jelita bądz coś mi sie pomyliło hmmmm.

reklama
Dziewczyny, czytam i troszeczkę zazdroszczę... też się nie mogę doczekać :tak:
W pierwszej ciąży dopiero ok 20 tyg mała dała o sobie znać, mam nadzieję, że teraz trochę szybciej będzie

dwa dni temu poczułam kilka małych "pyknięć" w moim brzuszku. Niestety mój L jeszcze ich nie wyczuwa.. to chyba póki co dla nas tylko wielkie doświadczenie, bo faceci jeszcze tego nie wyczuwaja...
a szkoda
wielka szkoda
:(

Mój mnie wczoraj spytał jakie to uczucie, wiec zadarłam mu koszulkę i bardzo delikatnie posmyralam po brzuchu. Kazałam mu sobie wyobrazić ze czuje to w środku :D Zaczął się chichrać a potem stwierdził ze mi zazdrości ;-)

Dziś o 6 rano przebudziłam się. Patrzę na mój brzuch, a on jakiś krzywy. Dzidzuś przesunął się na lewą stronę i tak się mocno wypiął. A prawa totalnie płaska. Dziwne te uczucie. Taka wybrzuszona kulka. Po chwili gdzieś się schował. Przy pierwszej ciązy miałam tak samo.:-)

Ostatnia edycja:
ja już się też nie mogę doczekać. przy pierwszej ciąży było to trochę szybciej . gratuluję :-D

reklama
Corin, przypomniałaś mi jak moja siostra była w ciąży, to Tuśka ciągle czkawkę miała. Super to było, cały brzuch jej podskakiwał. :-)

Hej Dziewczyny :)
Dzisiaj rano mój mąż mówił, że poczuł ruchy dziecka, bo jak spałam to co ok 3 min skakał mi cały brzuch :)) Odrazu Mu powiedziałam, że to nie ruchy, bo to byłby ewenement, że ojciec czuje je przed matką hehe :)
I jak weszłam dzisiaj na forum i przeczyłam Twój post danuska to tak pomyślałam, że to chyba była czkawka :)) choć nie wiem czy to nie za wcześnie :)

A tak w ogóle to strasznie zazdroszczę Dziewczynom, które już czują ruchy :)
Nie mogę się doczekać aż ja poczuję :)
Pozdrowionka :)

Ostatnia edycja:
Do góry