reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy maluszka

reklama
A mnie wczoraj po seksie dzidzia nie dała spać. Chyba z 25 ruchów naliczyłam lub nawet więcej. Mąż się denerwował że już 12 w nocy a ja go szturcham i przeżywam.

U mnie też jakby spokojniej:-(. Ze dwa dni temu poczułam silny ruch i teraz jakieś coś niby niby. To było takie uczucie jakby się dzidzia w inną stronę obróciła, może dlatego teraz mniej ruchów, może kończynami do wnętrza brzucha odwrócona, bo wcześniej smyrnięcia było czuć ewidentnie tylko z lewej strony, a teraz leciusie muśnięcia po całości(jak się skupię)

A mnie wczoraj po seksie dzidzia nie dała spać. Chyba z 25 ruchów naliczyłam lub nawet więcej. Mąż się denerwował że już 12 w nocy a ja go szturcham i przeżywam.
no proszę aż tyle ruchów ciekawe kiedy moja tak zacznie fikać:cool:
jak zaczęłam czuć ruchy to maksymalnie dwa w ciągu dnia naliczyłam:dry: ach ten mój leniuszek jeden:shocked2:

no proszę aż tyle ruchów ciekawe kiedy moja tak zacznie fikać:cool:
jak zaczęłam czuć ruchy to maksymalnie dwa w ciągu dnia naliczyłam:dry: ach ten mój leniuszek jeden:shocked2:

Tyle że podczas bara bara, czułam że macica mi się starsznie spina i kłuje, więc zrezygnowałam z orgazmu:sorry2: bo się przestraszyłam. Jak już się położyłam, brzuch się rozluźnił i jak na zawołanie zaczeło się baraszkowanie.
Może się coś nie podobało, albo po takim kołysaniu się obudziło.
Tak w ciągu dnia nie mam jakoś weny żeby się wsłuchiwać i naliczę też z 2-3 ruchy jak leżę i uspypiam Hanię.

U mnie też jakby spokojniej:-(. Ze dwa dni temu poczułam silny ruch i teraz jakieś coś niby niby. To było takie uczucie jakby się dzidzia w inną stronę obróciła, może dlatego teraz mniej ruchów, może kończynami do wnętrza brzucha odwrócona, bo wcześniej smyrnięcia było czuć ewidentnie tylko z lewej strony, a teraz leciusie muśnięcia po całości(jak się skupię)
krolcia może faktycznie dlatego jest spokojnie bo dzieci zmieniły położenie i więcej tak miejsca mają na fikanie:sorry2: może mniej odczuwalne jest kopanie po kręgosłupie:cool2:

a ja nic nie czuje, zupelnie nic, nawet mi w brzuchu nie burczu ani takie tam,
nie mam tez pojecia gdzie jest moja macica w tym momencie, poza tym nie wiem tez co to seks heh przez te krwawienia.. yyyhh

Ja też nic nie czuję - czasami tylko bulgocze coś, ale ja nie umiem tego odróżnić - czy to jelita, czy dzidziuś....Kazałyście czekać, to czekam:)

reklama
Fajne to by było uczucie ,ale się przytrułam i czuję się tragicznie. To bylo tak jakby nóżkami się odepchnęło. Czułam jak wypychało mi.

Do góry